Жалко! Марадона пропуска шоуто на Стоичков

Една от големите икони на световния футбол – Диего Марадона, няма да дойде в София по случай юбилея на Христо Стоичков. Това мнение изрази анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла, който помага на българската легенда по организацията на звездното събитие, което ще се проведе утре на националния стадион „Васил Левски“.

„Това ще е най-голямото шоу в историята на българския футбол. И да не забравяме откъде излезе Стоичков – от ЦСКА! Друг клуб не може да създаде такъв играч! Организацията е на страхотно ниво и няма нито един гост, който да не е възхитен“, каза Майкъла, който посрещаше звездите в хотел „Хилтън“.

Попитан кой вече е в България, той отговори: „Почти всички са тук. Остават около 7-8 души. Всеки си има отделен човек, който се грижи за него, но не мога да назова имена, които са пристигнали, защото всички идват отделно, имат различни програми. Но се съмнявам, че Диего Марадона ще успее да дойде. Той е много далеч и е невъзможно да пристигне за толкова кратко време“, добави бившият защитник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене