Ексклузивно! Скандално уволненият земеделски шеф Георги Качев проговори: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени! Отворя ли си устата – някои хора сами ще се запалят!

Силвия СТОЯНОВА
Бившият шеф на разплащателната агенция към ДФ „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев проговори след дълги усилия пред Топ Преса. В началото на седмицата излезе информацията, че Качев скри опожарения си джип в пернишка автоморга и го обяви за продажба на безценица и това ни подсети за него. Направихме поредния опит да се свържем с него и той за щастие се оказа успешен.
„Един писател беше казал, че слуховете за неговата смърт са силно преувеличени, погребахте ме, след като изпълниха политическа поръчка срещу мен. Но радващо е, че не е съвсем така. Срещу всяка дена невярна дума срещу мен изнесена в публичното пространство вече водя дела. Медиите ще ми избиете джипа… Замислете се, ако реша да проговоря, какво ще стане. Тези, които ме подпалиха, ще се подпалят този път сами…“, заяви Качев по повод новината за изгорения джип и уволнението му. На въпроса очаква ли правосъдието да го върне на работа и докъде стигна разследването срещу него Качев отговори, че нито му е времето, нито му е мястото да коментира. Той обаче чакал своето възмездие.
Луксозното возило „Мерцедес“, с което Качев обикаляше областния център, в качеството му на голям директор и шеф, бе превърнато в купчина ламарини в началото на годината. Неизвестни до момента пиромани драснаха клечката на автомобила като отмъщение срещу Качев. Припомняме, че всичко това се случи, след като градът говореше за драматичния му развод със съпругата му. Семейството направи пътека до полицията, заливайки органите с взаимни жалби.
Веднага след огнения инцидент пред дома му Качев пусна поредна жалба с искане спешно да бъдат задържани авторите на палежа. За съжаление доказателства срещу заподозрените от него лица нямаше и случаят позатихна. И както е казано „нито едно зло не идва само“, малко след това той бе принуден да напусне шефския стол в Разплащателната агенция. И тук коментарите в града не бяха малко, още повече че всичко в аргументите за неговото уволнен бяха описани подробно във вестник Топ Преса година преди да го уволнят. Важното за нас е, че вече сме във връзка с него и следейки всичко около него, ще публикуваме и неговия коментар. Имаме уверение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене