Сензационно! За първи път някой разказва: Рупите са били обитавани от живи богове, Ванга е била един от тях!

Там е имало 9 пирамиди, живели са атланти, но е изригнал вулкан. Църквата на преп. Стойна „Свети Георги“ в с. Златолист е Храмът на гнездото на Орела от Енеолита.Ралица ВАСИЛЕВА

Скъпи приятели, искам да ви разкажа за прекрасната разходка до Рупите, с. Златолист, където е живяла преподобна Стойна и Роженския манастир, която с моите приятели от София предприехме на 28 и 29 май – в събота и неделя. Тръгнахме от Стара Загора, през Юндола и продължихме през живописните планински вериги на Родопите, Рила, Пирин, Малешевската планина, както и Кожух планина, покрай р. Струма и р. Места. Пейзажът бе невероятно красив – пролетен с красивите планински масиви и зеленината, както и разцъфналите дървета.
Срещнахме се с нашите приятели в началото на комплекса на Ванга на Рупите, като с нас бяха и г-н Иван Драмов – председател на фондация „Ванга“ и неговата съпруга Таня. Те ни разказаха, че паркът се разполага на 230 декара, а по идея и инициатива на Димитър Вълчев тук са засадени над 2000 дървета от сто дървесни вида (има и бамбук). Поставени са беседки и пейки. Пристигнахме около 13 ч., а вече бе много горещо. Тръгнахме към Храма, направихме си снимки, запалихме си свещички и се помолихме със сърцата си за свидни неща. После посетихме и гроба на баба Ванга, а след това и къщичката й – това е силна дума за малката постройка, където баба Ванга в последните 10 години от живота си е била почти постоянно и, както каза г-н Драмов, по нейните думи, „заради силната Енергия на местото“. Къщичката й бе с китна малка градинка с цветя, а пред нея стои автентичната пейка и масичка в бяло, на които е седяла и посрещала питащите и търсещите съвет и помощ хора. Надничайки през остъклената верандичка, получих Информация, че баба Ванга е тук и ако някой желае да пита, тя ще му отговори. Г-н Драмов попита дали ще успеят да се справят с поставените си задачи за честването на нейната 100 годишнина на 3. октомври тази година. А баба Ванга отговори, че не е необходимо да се притесняват и ако не точно на определената дата, то може и по-късно, а тя е много по-стара. Г-н Драмов попита баба Ванга дали е доволна от фондацията и делата й и дали иска нещо за Рождения си ден. Той се притесняваше какво мисли баба Ванга, имайки предвид претенциите на наследниците й. На този въпрос тя отговори, че е МНОГО доволна от фондацията и иска САМО да няма напрежение и отрицателни емоции при организацията на тържеството. Каза също, че иска само пита, вино, мед, боб – варен, и „лукчета – много ги обичах, както и голяма свещ да гори на гроба ми“.
Тя каза за наследниците си: „Вие знаете, че аз нямах НИЩО! ВИЕ МОЖЕХТЕ ДА НАСЛЕДИТЕ ДАРА МИ, АКО ИМАХТЕ ЛЮБОВ В СЪРЦАТА СИ ЗА ХОРАТА“ (предавам думите й по памет).
След това тръгнахме по прекрасната ливада, поддържана в безукорен вид, напоявана още от сега. Отидохме при 3 минерални извора, а наоколо бяха разпръснати много камъни от времето на изригването на вулкана – по тях ясно личаха следите от лавата, но и се виждаха много образи.
Компанията ни поседна в кафето близо до изворите и проведохме един много приятен разговор, естествено бяха зададени въпроси и най-невероятното е, че баба Ванга отговаряше лично, а не както досега при разговор с починали, Бог е посредник и предава Думите на Душите в Отвъдното.
Вече знаем, че тук е едно от местата на Древните Пирамиди, обитавани от Живите Богове или древните ни прародители от Космоса, както и, че тук именно поради това е бил и древният Духовен център на траките – град Петра – за да пазят този Енергиен център и Канал към Космоса, където става Енергиен пробив и оттам са започнали да нахлуват нискоенергийни същества. За да защитят Земята и живота й, Жреците предизвикват изригването на вулкан, с което и запушват пробива. Къщичката на баба Ванга е вид знак – тя е точно по средата между двете главни Пирамиди на Слънцето на 2,5 км североизток и на 2,5 км. югозапад – на Земята. Хорат от Фондацията са направили Кръст по точните указания на баба Ванга – тогава те са се притеснявали, ако камъни падат от горните скали над Кръста да не го разрушат, но баба Ванга ги е успокоила, че двете скали отгоре ще го пазят. На тях обаче с просто око се виждат два образа – каза се на Главния и подглавния Жрец, предизвикали изригването на вулкана. В скалите наоколо се виждат много лица – Енергийни образи на хората, живели тук по онова време.
Храмът е невероятно красив и чист. Имаше много спорове по него, че не е в канона на християнските изисквания, но г-н Драмов ни разказа, че баба Ванга е пожелала това да не е църква, а Храм на хората, живели тук и дали живота си за спасението на Земята и човечеството, т.е. ТОВА Е ПАНТЕОН на човешката Любов и САМОЖЕРТВА.
Тук обаче ми въздейства не толкова Храмът, нито дори гробът – прекрасно оформен, а невероятният парк с неговата Красота и простор, и най-вече невероятно силна Енергия1 ЛИЧНО АЗ СЪМ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА НА ФОНДАЦИЯТА НА БАБА ВАНГА, както и на г-Иван Драмов и г-н Серафим Иванов, с които се запознах лично и които полагат много усилия за този прекрасен парк, който всеки може да посети, да се докосне до Духа на баба Ванга – БЕЗПЛАТНО! Г-н Драмов лично е посочен от баба Ванга за директор на тази фондация и нека не забравяме, че това изобщо не е случайно, ЗАЩОТО БАБА ВАНГА ВИЖДАШЕ НЕ САМО МИНАЛОТО, НО И БЪДЕЩЕТО, КАКТО И ДОБРЕ ПОЗНАВАШЕ ХОРАТА И Е ЗНАЕЛА КОЙ ЩЕ ИЗПЪЛНИ НАЙ-ДОБРЕ ВОЛЯТА Й!

Продължава в следващия брой на вестник „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене