Говори шефът на болницата в Благоевград, д – р Огнян Митев: Ако съм аз „алкохоликът“, когото визирате в публикациите си, свързани с МБАЛ – Благоевград АД, това означава, че ще се видим с автора им в съда!

ПИЯ КАТО ВСЕКИ ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК! ТОВА АЛКОХОЛИЗЪМ ЛИ Е ИЛИ ЧЕРВЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА?Силвия СТОЯНОВА

Най-сетне. След няколко месеца усилени опити – ЧУДО! Шефът на болницата в Благоевград ни вдигна телефона! Еволюция в обществения живот на югозападната столица! Това е добро начало към така желания от нас отговор на доста не толкова удобни въпроси. Как се назначават и уволняват хора от болницата, кой прави далавера на гърба на здравето на хората, закриля ли го депутат от ГЕРБ – Благоевград, и още куп подобни въпроси могат да получат своя отговор, след като шефът на болницата доктор Огнян Митев ни вдигна телефона. Ангажирана съм от редакционния съвет на Топ Преса да не спирам да търся доктора за отговор на въпросите ни и за неговото становище по основните критики срещу него. Дълго време телефонът му даваше свободно и не го вдигаше, но тази седмица, сякаш изтрезнял, докторът го вдигна (имаме предвид телефона). Предаваме ви разговора, който записахме:
– Доктор Митев, безпокоим Ви от Топ Преса? Много трудно се свързахме с Вас!
– Топ Преса? Този жълтия….
– Да.
– И какво, ще ме питате дали съм пияница? Дали пия алкохол?
– Да, и това, но най-добре е да си уговорим среща.
– Не, не, в никакъв случай. С вашата медия няма какво да си кажем…
– Но зад нас стоят хиляди читатели и Ваши пациенти – с тях определено имате какво да си кажете…
– Те знаят къде да ме намерят. С вас няма какво да говоря, освен да си говорим пред адвокати в съда, ако, разбира се, визирате мен в публикациите, които пишете за „шеф на болница алкохолик“!
– Значи Вие не сте алкохолик!
– Пия като всеки един нормален човек. Това алкохолизъм ли е според вас или просто изпълнявате поредната червена политическа поръчка? Не желая да говоря, повтарям ви!
– Нима не помните, че подобни и дори по-остри бяха критиките ни и към доктор Пандев, който е от БСП и ръководеше болницата….
– Не помня. Лек ден. (Връзката прекъсна…).
Разбира се, Топ Преса ще продължи да търси и да издирва болничния шеф, за да му зададе нашите и ваши въпроси и да му представи сигналите, които имаме срещу него и управлението му, за становище. Радващо е, че пробихме и той вече си вдига телефона. Предстои развитие. Убедени сме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене