Цветанов: ГЕРБ няма да е инициатор за предсрочни избори

ГЕРБ няма да е инициатор и провокатор за предизвикване на предсрочни избори. В чисто партиен план сега е най-доброто време за нов вот, защото ГЕРБ ще увеличи присъствието си в парламента. Но ние сме най-голямата партия в мнозинството и ноосим най-голямата отговорност за стабилността на страната, за реализирането на националните приоритети и за решаването на местните проблеми. Това обяви заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещение в лознишкото село Каменар, където на 5 юни ще се проведат часттични избори за селски кмет.

Цветанов дойде в Каменар, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет Ерол Тахсин, който през октомври миналата година загуби с един глас вота. Съдът касира изборите в селото и сега местните хора отново ще избират между трима партийни кандидати на ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок.

„Подкрепяме мажоритарния кандидат, за който хората са дали оценката си. За нас е чест и привилегия да застанем зад подобни личности.“, обясни шефът на предизборния щаб на ГЕРБ. Цветанов обеща, че управляващите ще са съпричастни с проблемите на селото и в знак на подкрепа свали якето си с партийното лого на него и го подари на кандидат кмета Тахсим.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене