Хороскоп за 15 май, неделя

Овен 21 март – 20 април

Не бързайте, не ставайте рано. Отложете пътуванията за следобед. Ще си спестите грижи и неприятности, ако изчаквате най-добрата възможност. Първата половина на деня е заредена с желание за използвание и присламчване към чужда трапеза. Не канете непознати. Работете със земята. Досегът с природата зарежда. До вечерта може да ви се обадят с важно предложение и покана. Планирайте за утре делови срещи. Свършете по най-бързия начин това, което ви се дава като поръчка и шанс.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Телец 21 април – 20 май

Днес дори и да се излежавате като свещенна крава, друг ще се напъне като вол и ще работи във ваш интерес. Случващото се в момента ви дава предимства независимо дали сте ги заслужили или не. Родените във втората декада получават протекция, която дълго ще ги зарежда с любов и материални облаги. Сключните бракове ще са материално обезпечени, независмо доколко сте влюбени в партньора. Ден на тънките сметки, които си правят и двете страни. Добре е да се започнат ремонти и строителна дейност.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада ще бъдат подложени на стрес и изпитания, които качват кръвното и вдигат адреналина. Движете се в позната среда. Не се препоръчват публични изказвания и изяви. Чакайте натиск и компроматна игра. Губите контрол в семейните и приятелски отношения и позволявате на провокатори да влезат в личната ви вселена. Останете си у дома, оганичете кръга на приятелските визити. Конкурентите ви готвят атака. Утрешният ден ще дойде с отговорности, които трудно ще понесете. Не тръгвайте неподготвени.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре имате повече свобода на действие и възможност да се наложите в общуванията. Концентрирайте стремежи и усилия в позната и приятелска среда. Започнете ремонти, подгответе се за старта на новите си иницативи и опитайте да привлечете спонсори към бъдещите си проекти. Уреждайте си срещите повече за следобед, когато енергетиката ще бъде много по-хармонична и ситауцията ще се развива в най-добрата и за двете страни посока. За понеделник планирайте разговори, от които очаквате много.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Поспете повече. Сутринта градусът на напрежението се вдига и лесно се отива към конфликти. Следобед ще извлечете полза от всяка среща и разговор. Ще потръгнат нещата и ако имате публична изява. Вероятна е среща с бъдещи мениджъри и спонсори. Направете промоции и представяне на талантите си. Организирайте срещи и визити. Опитайте да завладеете по-голяма аудитория. Сключените днес бракове ще бъдат придружени с уговорки и претенции и от двете страни. Любовта е някъде в ъгъла.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Ще се случват събития, които ще ви помагат да стъпите на здрава основа, да започнете стабилна работа и връзка, да обезпечете живота си с печеливши партньорства, брак и дейности покровителствани от закона и авторитетите на деня. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Подгответе се добре за утрешните си срещи. Всичко предприето ще носи протекции и късмет. От особена важност е да усетиш от кого какво може да получиш и какво са склонни да ти дадат.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Отнасяйте се внимателно към знаците, които получавате. Ще ви потърсят хора, които ще ви улеснят и помогнат да изкачите връх в личния живот и кариерата. Но и враговете ще се активизират и в следващите дни може да ви донесат повече главоболия и грижи отколкото предполагате. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. До обед не поемайте чужда отговорност и не позволявайте да ви въвличат в схеми. Помнете, че за всичко получено ще се плаща с лихвите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Може да получите и допълнителни екстри, ако се окажете на точното място и с точния човек. Задвижва се спонсорска програма, която ще ви включи в престижни проекти и помогне да постигнете максималното в следващите дни. До вечерта ще получите покана и може да се окажете подходящи за работа, която търсите отдавна. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се спирайте, а продължете и ще спечелите. Близо сте до таен източник на сила.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените във втората декада ще имат повече притеснения, ще получават откази, ще срещат открита и прикрита съпротива на всичко, което казват, изискват и предприемат. Вероятнни са и стомашни проблеми. Трудно усвоявате не само храната, но и уроците на съдбата. Ще повторите стара грешка, ще се предоверите и ще се окажете в подтисната и губеща позиция. Тенденцията е днес и утре да срещате колективна съпротива. В момента семейството ви налага своите интереси, а утре това ще направят шефове и колеги.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре може да изкачите висок връх, да постигнете нещо, за което дълго сте се трудили и старали. Тази вечер може да получите покана и предложение, което ще ви обезпечи. Всяка среща ще ви носи по някакъв подарък и възможност. Важните решения вземете следобед, когато ще действат много по-благи и стимулиращи сили. В живота ви ще се появят спонсори и благоприятни случайности. Това което преди сте получавали на час по лъжичка до вторник ще ви се даде в по-големи дози. Добре е за начало на ремонт.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед опипвайте почвата, не се съгласявайте прибързано с предложения и покани. Следобед навлизате в силен и творчески период и в следващите три дни ще постигнете максималното в условията, при които действате и живеете. Гответе се за старт на нови проекти и бизнес начинания. Тази вечер може да получите много изгодно предложение. Някой изпаднал в нужда ще помогне да се справите със своите нужди. Разчитайте на спонсорска подкрепа и съдействие. Намирате и майстор за нужните ви ремонти.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Контролирайте емоциите и не давайте големи обещания до обед. Лесно ще ви изловят в мрежите на предоверяването. Навсякъде са заложени капани за наивници. Енергията тече от вас към другите. Ще се почувствате в някаква степен предадени и емоционално. Повечето от сключените днес бракове ще се базират на финансова основа. На всички нива се мисли, действа и работи само за пари. Ще платите повече за всичко, с което се захванете днес и утре. Може да се окажете в позиция да се раздавате и работите безплатно.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка. В живота ви се появява нова връзка, нов обект на амбиция и дейност, на които ще разчитате в бъдеще. Ще успеете, ако се движите в екип и организирате своя група по интереси. От юли до септември ще извоювате максимилни облаги и полизи за себе си и семейството.

Родените днес до обед имат заложена много по-тежка и манипулираща програма. Родените следобед притежават ведър и хармоничен нрав, магнетична визия и дарба в изкуството. Ще бъдат обезпечени и щастливи, ако са обградени с повече хора родени около 1-15-и септември. Там някъде са родени и благоприятните им за брак партньори.

Неблагоприятно за зачеване до обед. Заченатите следобед ще пътуват много, но винаги ще се връщат при корените си. Ще получат силна подкрепа от предците и на двете фамилии. Може да наследят семейните таланти и дарби.

www.monitor.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене