Това е плодът, който побеждава напълно рака

Когато става дума за лечение на рак, мнозина се скептични, защото жертвите от тази болест са прекалено много.

Зад Океана обаче твърдят, че съществува плод, който бързо унищожава туморите, но целенасочено не е обявен за убиец на рака, тъй като фармацевтичните компании биха фалирали. Разбира се, дали се крие нарочно за ползите от това растение, не е сигурно, но е факт, че вече има излекувани от болестта именно чрез него, научи Doctorbg.net.

Става въпрос за гуанабана, който е плодът на дървото гравиола. Отдавна по аптеките се въртят капсули от този природен дар и върви без рецепта, но досега се считаше, че помага само при проблеми с нервите, депресия или високо кръвно налягане. Оказва се, че най-голямата полза от него е срещу рака.

Разбира се, най-добре е този плод да се консумира суров, но за целта трябва да отидем в Латинска Америка. Големи дози от него има в Бразилия. Счита се, че растението има антибактериални и атигъбични свойства. То е убиец на възпаленията в човешкия организъм. Може да се справи с поне 12 вида рак, а някои твърдят, че всяка една разновидност на болестта би могла да бъде победена от плода.

Сред най-разпространените жертви на гуанабана са рак на дебелото черво, панкреаса, гърдата, простатата и белия дроб. От 1970 г. се правят изследвания в тази насока, но странното е, че засега официално на никого не е предписано това лекарство срещу болестта рак. Налага се пациентът сам да проучва свойствата на гуанабана и да го търси.

Твърди се, че най-страхотното при екстракта от гравиола е, че забавя растежа на туморите 10 хиляди пъти по-ефективно от химиотерапията, след което ги унищожава, но без да засяга здравите клетки.

petel.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене