Местния печат

„Вяра“

Председателят на УС на МИГ Радомир-Ковачевци-Земен Владимир Тренев даде на съда кмета Пламен Алексиев и 11-те съветници, гласували за напускането на групата

„Подал съм сигнал до Административния съд в Перник срещу кмета на община Радомир Пламен Алексиев, който заедно с 11-те общински съветници от ГЕРБ и БДЦ, решиха да се отделят от МИГ Радомир-Ковачевци-Земен и да направят своя група за спечелване на 8 млн. лв. от Европа”, зави за „Вяра” председателят на Управителния съвет на местната група и съветник в ОбС – Радомир Владимир Тренев и добави: „Това е незаконно, просто ще загубим 8 млн. лв., затова искам намесата на съда.

Бившият шеф на болницата в Благоевград д-р Вл. Пандев започна работа в Спешния център на Рила с 1200 лв. заплата след година на борсата, черпи за 45-и рожден ден

Бившият управител на МБАЛ – Благоевград и бивш лидер на БСП д-р Владимир Пандев черпи за 45-ия си рожден ден, а поводът за радост беше двоен, защото най-после той си намери работа. Пандев дълго време бе в списъците с безработни в Бюрото по труда, но вече е колега на бившия кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов в Спешния център на Рила.

Кметът Паунов вади от общинската хазна 86 000 лв. за учебници, раздават ги безплатно на децата в Кюстендил

Община Кюстендил ще извади 85 928 лв. за учебници и учебни помагала за децата от подготвителните групи и за по-големите от първи до седми клас за предстоящата учебна година. Учебниците ще бъдат предоставени безвъзмездно на децата от областния град. Администрацията на кмета Петър Паунов обяви вече процедурата за пряко договаряне.

Определиха гаранция от 5000 лв. за бившия кмет на Петрич Вельо Илиев, обвинен в престъпление по служба в размер на 1 млн. лв.

Окръжна прокуратура – Благоевград повдигна обвинение срещу бившия кмет на Петрич Вельо Илиев за престъпление по служба в размер на близо 1 млн.лв. Определената парична гаранция за Илиев е в размер на 5000 лв. Сумата от 1 млн.лв. е изразходвана и изписвана неправомерно от общината за закупуването на лекарства на ветерани от войните, военноинвалиди и военнопострадали.

Пияната кюстендилка Владислава Стоева нападна медици в Спешния център, обвини ги в кражба на дамската й чанта

100 лв. глоба наложи съдът на пияната Владислава Стоева от Кюстендил, която нападна медиците от спешното отделение на МБАЛ „Никола Василиев“. Повод за разправията станала дамската чанта на жената, която твърдяла, че й е открадната от медиците. Случаят е отпреди дни, когато около 20,25 ч. в спешното отделение на МБАЛ „Д-р Никола Василиев”- Кюстендил в явно нетрезво състояние жената влязла в саморазправа със персонала, като ги обвинила, че са й откраднали дамската чанта.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене