Астролог: Не се страхувайте от петък 13-ти, днес денят ви ще е хубав

Петък 13-ти е, но не се страхувайте от това! Няма сериозни причини за безпокойство, казва астрологът Ивелина Пенчева. „Днес е празникът на славеите. Ако не можете да отидете на концерт, слушайте в къщи компакт-диск с класически произведения. Това ще породи чувство за хармония“, съветва астрологът.„Луната е в знак Лъв. Уязвими са сърцето и гръбначният стълб. Избягвайте да ги натоварвате.
8-ми лунен ден съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дни са периодът на какавидата, а втората фаза – период на пеперудата“, добавя Ивелина Пенчева.

„ Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние.

Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразувание на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни“, обяснява астрологът.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене