КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА „КМЕТ НА МЕСЕЦА“

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов днес официално получи наградата „Кмет на месеца“, след като победи в едноименния конкурс в категорията „Общини с население между 20 и 50 000 души“. Темата, по която се съревноваваха кметовете за месец април бе „Сигурност“. Кметът на община Гоце Делчев получи в своя подкрепа близо 3 000 гласа /60 % от гласовете/. Конкурсът се организира от Порталът на българските общини Кмета.бг вече няколко години, а наградата днес бе връчена на Владимир Москов лично от изпълнителния директор Боян Томов.

DSC_1629Владимир Москов бе номиниран в тази категория заедно с още четирима свои колеги от страната. Основният мотив за неговата номинация е, че под неговото вещо ръководство като градоначалник, общината е предприела и изпълнила редица мерки, които гарантират сигурността и спокойствието на хората. „Никога не съм идвал в Гоце Делчев, но съм изключително впечатлен от многото неща, които сте направили за хората. Направи ми силно впечатление и големият брой пешеходни пътеки, изградени по съвременни стандарти – с повдигнато ниво, които са още едно доказателство, че тук се мисли за сигурността и безопасността на хората“, каза Боян Томов.

грамота„Наградата е висока оценка за мен, която ме кара да се чувствам още по-отговорен пред хората“, каза Владимир Москов и призна, че подобни конкурси са мотивиращи и за самите кметове, тъй като дават възможност на всяка община и на всеки градоначалник да покаже добри практики и резултатите от своята работа.

Конкурсът „Кмет на месеца“ е определян от градоначалниците в страната като изключително полезен, заради това, че засилва конкуренцията между общините. Конкурсът се радва и на изключително голям интерес в страната сред интернет потребителите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене