Общоградски празник в Симитли: Кметът Апостолов поведе хорото за рождения си ден

Kметът на Симитли Апостол Апостолов празнува 56-ти рожден ден вчера. По традиция, по обяд в празничния за него ден, Апостолов събира колеги и приятели на голяма трапеза, тъй като на рождения си ден от години прави и курбан за здраве.

Още от сутринта приятели и познати го поздравяваха по пътя към общинската администрация. С щедра почерпка Апостолов благодари на всички от общинска администрация, за които денят мина под знака на кметския празник. Тортата за ЧРД на кмета по традиция е от екипа на Апостолов. Шеговито той духна свещичките и остави само шестицата на тортата, защото е отличник. Картина живопис, колаж със снимки от важни събития за кмета и много други лични подаръци зарадваха Поли, както всички го наричат, защото той е приятелят, а не просто градоначалник. Пожеланията по телефона не спират да валят, а ОДЗ „Детско царство” Крупник отново го изненада с пожелание за здраве и благоденствие.

Специални поздрави Апостолов получи и от Спортно-техническото ръководство и всички футболисти на Септември (Симитли), които му пожелаха да бъде жив и здрав и още дълги години да посреща рождения си ден.

Първото хоро бе поведено от рожденика с пожелания за крепко здраве, късмет и все същата доброта, която не му изневерява.

Празникът продължи с много веселба и танци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене