ЦСКА излиза с най-доброто в Гоце Делчев

След сензационното равенство срещу Сливнишки герой, днес ЦСКА гостува на Пирин (Гоце Делчев) в опита да се върне към победите. Срещата от 29-ия кръг на Югозападната „В“ група започва в 16:00 часа, а наставникът на „червените“ Христо Янев смята да заложи на титулярния си състав. По този начин той иска да държи в кондиция най-добрите си футболисти преди финала за Купата на България срещу Монтана на 24 май.

Анатоли Господинов ще пази за „армейците“, а Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов и Милен Кикарин ще са четиримата в защита. Атаката ще се води от голмайстора Преслав Йорданов, а по двата фланга ще нападат Момчил Цветанов и Станислав Маламов. Капитанът Борис Галчев, Самир Аясс и Йордан Йорданов ще действат в средата на терена.

Пирин е на 13-о място и е в серия от три поредни загуби. През есента отборът от Гоце Делчев загуби на „Българска армия“ с 0:4.

Вероятни състави:

ПИРИН ГД (4-2-3-1): Шоколарев; Спириев, Самокишев, Адемов, Малтъзов; Махремски, Благоев; Шабанов, Грозданов, Кобалищалиев; Джамджиев
Старши треньор: В. Товиров
ЦСКА (4-1-4-1): Господинов; Динчев, Чорбаджийски, Грънчов, Кикарин; Маламов, Галчев, Аясс, Цветанов; Йорданов
Старши треньор: Х. Янев

СЪДИЯ: Бисер Никифоров
СТАДИОН: „Градски“, Гоце Делчев
НАЧАЛО: 16:00 часа

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене