Местния печат

„Вяра“

Ана Колева от Габрово стъпи и изгори краката си във врящ извор на Рупите

Ана Колева от Габрово изгори краката си в изворите с минерална вода в местността Рупите край храма на Ванга. Дамата беше на почивка по време на празниците със съпруга си Петър Колев.

Софиянецът Красимир Петков прегази конкурента си Ст. Антонов на конкурс за гл. архитект на Сандански

Временно изпълняващият длъжността главен архитект на община Сандански Красимир Петков победи конкурента си Стефан Антонов по време на конкурс за шефското място, състоял се вчера. Двамата влязоха в битка за поста, решавайки тест от 25 въпроса. С резултат от 70 точки Красимир Петков елиминира опонента си Стефан Антонов, който пък успя да събере едва 51 точки при минимум 60 такива.

Кранистката монахиня Валентина издъхна на 86 г. в Самоков, едва 2 сестри останаха в манастира

Монахиня Валентина от девическия манастира в Самоков издъхна на 86 г. Преди няколко години била оперирана от болна става и останала до смъртта си на легло, защото здравето й се влошило. Пила е лекарства. Сестри от манастира и местни лекари поели грижата за нея.

Бронхопневмония тръшна старшата сестра на санаториума в Сапарева баня Елена Джокина, болестта отлага уволнението й

Старшата сестра на санаториума в Сапарева баня Елена Джокина боледува от бронхопневмония и е в болничен повече от месец. Джокина е пред уволнение, но заради болничния собственичката Искра Генкова все още не може да й връчи заповедта.

Дупнишкият депутат Иван Ибришимов цъфна на 50-ия юбилей на Станишев без дама, но с розов букет, на партито се веселиха кюстендилката Мая Шишкова и новият член на БСП ръководството К. Паскалев

Дупнишкият депутат и член на националното ръководство на БСП Иван Ибришимов се натресе на рождения ден на лидера на ПЕС Сергей Станишев без дама, но с огромен букет в розово и лилаво. На партито в хотел „България” пристигнаха кюстендилката Мая Шишкова, която също стана част от националното ръководство, и благоевградчанинът Костадин Паскалев. Бившият вицепремиер и екскмет на Благоевград стана 7-ият социалист от Пиринско в новия Национален съвет на БСП.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене