Скандално назначение от АБВ в Социалното на Гоце Делчев Разбуни политическите духове в 17:55 часа

Буквално последните минути от управлението на партия АБВ в Социалното министерство в град Гоце Делчев беше направено скандално назначение. Става въпрос за човек с основно образование, който е близък на секретаря на министерството, който е родом от Гоце Делчев. За случая сигнализираха от партия ГЕРБ в югозападният град ексклузивно и само за Топ Преса.

От партията на Бойко Борисов са шокирани как така, социалния министър подава своята оставка, но назначенията продължават да валят при това в 17:55 часа. Новоназначения е на преклонна пенсионна възраст и е с основно образование, а на улицата чакат компетентни млади и образовани хора, които са без работа!

Категорично заявяват пред Топ Преса, че ще поставят въпроса на най- високо ниво и няма да оставят нещата така.

Нищо лично, срещу назначения човек, който се казва Георги Баймаков и по вероятност ще изпълнява длъжността втори шофьор в социалното на град Гоце Делчев. Длъжност, която абсолютно не е нужна на институцията.

По вътрешна информация в социалното в град Гоце Делчев вече има един шофьор, на който работното му време не е запълнено на 100%, какво ли ще работи и втория шофьор или само, защото е близък на партия АБВ и секретарят, трябва да бъде назначен. Питат реторично герберите от страниците на Топ Преса.

Ние от своя страна даваме публичност на този сигнал след проверка на неговата достоверност. Оказа се, че назначението е факт и от утре човекът на АБВ – Георги Баймаков започва работа.

Време е да спрем с политическите назначения и да се търси работа на човека, а не човек за работата!

Изпращаме официално питане до социалното министерство

Очаквайте подробности, Топ Преса продължава да следи случая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене