Звездите пак си имат любими зодии, вижте какво ви очаква през седмицата

Хороскопът за следващите 7 дни

Овен – Дали има някой, който може да се справи с Вас? Никой, очевидно – или поне така започва седмицата ви. В понеделник и във вторник сутринта, ще издухате конкуренцията, както само вие си знаете. Амбициите ви са както винаги налице, и подкрепата, която ще получите е не малка. Сега е моментът за формиране на нови съюзи и изграждане на големи, смели планове. Петър Стоянов е от любимите ни овни и за него важи същото. Може да имате повече проблеми със задълженията си в четвъртък следобед и събота, но това не означава, че не се справяте идеално. Потърсете нова гледна точка и вземете помогнете малко и на хората около вас. В събота вечер и неделя ще сте готови за действие. Жалко, че е края на седмицата.Телец

Като започва седмицата ще откриете себе си в едно съвсем различно измерение. Ще се чувствате добре, щастливи и преуспяли. Положителното ви мислене се отплаща още в понеделник ( и вторник сутринта също), просто вървете само напред и нагоре като типичен пример за тази черта на телците е Ивет Лалова. Което не значи да бягате без спирачки. От вторник следобед до четвъртък сутрин се опитайте да бъдете мааааалко по-гъвкави – особено ако дълго сте чакали повишение, някой може да ви поизпредвари. От четвъртък следобед до събота сутринта търсете възможности да споделите общите си цели с приятелите си и други съмишленици. В събота вечер и неделя отделете малко време за себе си и се позабавлявайте. Защо това да не стане с помощта на няколко телци – дали Лили Иванова, Криско или Михаела Филева, всичко това е въпрос на вкус и предпочитания.

Близнаци

Ох тази коварна зодия. Все се чуди човек, кой ли от двата близнака ще се събуди днес? Достатъчно ли е да ви кажем, че Бойко Борисов е зодия Близнаци? Мисля, че приключихме с този знак.

От понеделник до вторник сутринта ще трябва да работите ПО-усилено от обикновено, за да елиминирате объркващите ситуации. От вторник следобед до четвъртък сутрин, се очаква да бъдете повлияни от някои доста убедителни идеи. Насладете се на малко интелектуални упражнения и не отстъпвайте в аргументите си, както до сега. Пък и Доналд Тръмп е Близнаци, защо ли тази зодия не се нрави на много хора? Главата ви ще плава в облаците от четвъртък до събота, така че не се изненадвайте ако намерите, че доста неща сте попропуснали. Неделя просто си починете, защото през следващата седмица отново ще направите не една беля.

Рак

Ако търсите начин да избегнете недоразумения и премеждия, просто се скатайте в началото на седмицата. Малко в стил Гонзо на някои от футболните си изяви. От понеделник до вторник сутринта ще ви бъде доста трудно да се погодите със себе си. Защо ли не се учудваме, не винаги сте в настроение за околните. От вторник следобед до четвъртък следобед, ще имате много по-добър късмет в общуването, колко в стил Кръстю Лафазанов само. От четвъртък следобед до събота умът ви е изключително нетърпелив и иска просто да разпръсне цялата си информация надлъж и нашир. Давайте само напред – можете да научите много. В събота вечер и неделя, просто мислете преди да говорите. Кога най-после ще се научите, рачета?

Лъв

Вие знаете какво искате, типично за лъвовете. Все нещо искате. В началото на седмицата давайте смело напред и вървете гордо към това, което ви се полага. Малко в стил Надежда Михайлова. В понеделник и във вторник сутринта трябва да намерите изобилието от възможности, което света ви предлага, за да постигнете вашите цели. Очаквайте хората около вас да се възхищават на постиженията ви. Във финансова гледна точка внимавайте, защото както знаем не сте от най-пестеливите зодии. От четвъртък до събота отделете малко повече време за себе си и се доверете на инстинктите си. От събота следобед до неделя научете нещо ново.

Дева

Ах, този Тодор Живков, каква е дева! Както всички знаем, за тях най-важен е редът и правилното разположение на нещата. Понеделник ще ви даде добър тласък, който ще ви държи чак до края на седмицата. Подредете приоритетите си – но да сме наясно, карайте го малко по-спокойно. От понеделник вечерта до сряда търсете възможности да пътувате и да разширите перспективите си, дори и това да е кратко (метафорично) пътуване. В четвъртък и петък използвайте чарът си, за да се справите с досадни проблеми. Този уикенд се насладете на доста социални контакти, но и обърнете внимание на хората около вас, и спрете да ги тормозите. Знаем ви какви сте.

Везни

Бъдете внимателни в отношенията си с хората от началото на седмицата. Отнася се и за не малко скандалният журналист Николай Бареков. Понеделникът ще ви предостави не малко интересни възможности за избор и в работата и в личен план. Внимавайте да не оплескате нещата. Работете усилено, за да постигнете баланс между двете неща. И спрете да бъдете егоисти! От понеделник вечерта, та чак до сряда, проявете благодарност и известна дипломация. Малко в стил високият водещ Слави Трифонов. Очаквайте възхищение и аплодисменти – не се знае точно за какво, но все пак ги приемете с усмивка. Четвъртък и петък няма да се справите сами. Намерете хора, които да споделят вашите мисли. Уикенда дръжте главата си надолу и се носете по течението.

Скорпион

Устати, малко злобни и многознайковци. Такива сте си вие скорпионите начело с Любен Дилов-син. В началото на седмицата се чувствате изключително амбициозни. От понеделник до вторник следобед, вашата воля и увереност ще бъдат малко изместени настрани, така че въздържайте се от подписването на каквито и да е документи. От вторник следобед до четвъртък работата с други хора може малко да ви куца, особено пък ако не изслушвате другите както по принцип. От четвъртък до събота очаквайте да откриете скритите си таланти (кой знае какви са те). Както ви познаваме какви сте, знаем как ще изкарате уикенда си. Цупейки се и разваляйки настроението на другите, но намерили ли сте си майстора значи ще правите нещо супер забавно.

Стрелец

Обикновено сте най-безгрижният и смел човек, но тази седмица нещо ви куца. От къде се взе този некъсмет не се знае. Просто не си правете прибързани планове и се спотайвайте в ъглите. От понеделник вечерта до сряда ще бъдете доста продуктивни, но след това ще чакате уикенда с отворени ръце. Вашата веселост ще бъде поставена на изпитание, тъй като сте принудени да жунглирате с не едно задължение, а как правите да сте задължени с нещо. Жадувате за лятото и всички емоции, които то носи. Ми какво да кажем, Брат Пит е стрелец, нека просто си го представил за секунда и това ще оправи дори и малко лошият хороскоп.

В четвъртък и петък не се притеснявайте ако не получите всичко наготово. Използвайте най-силното си оръжие – думите. През уикенда се насладете на малко пътуване и настроението ви ще се върне моментално.

Козирог

Поставете като приоритет семейството си и по този начин седмицата ви ще започне доста по-добре от очакваното. Понеделник погледнете себе си в голямата картина – разберете как да извлечете най-доброто от всяка една ситуация. По принцип сте търпеливи, но нещо напоследък не ви върви и сте толкова изнервени, че заслужавате една дълга и приятна почивка.

От понеделник вечерта до сряда намерете иновативни начини да направите нещо забавно с живота си. Поразнообразете се малко, знаем че ви се работи. Четвъртък и петък са два наистина добри дни за справяне със себе си – както на околните им се налага, така се налага и на вас. Този уикенд ще се справите с всичките си проблеми, но отново както всяка седмица няма да приемате никаква критика.

Водолей

Водата си тече, водолеите са все така спокойни и уравновесени. Като Христо Стоичков, който скоро ще отпразнува юбилеят си. Изпълнени сте с откровение и вдъхновяващи мисли още от началото на седмицата и понеделникът ще го покаже. Вашата загриженост ще ви подведе, но продължавайте смело напред, ето я и срядата.

Тя вещае само добри неща. Наслаждавайте се максимално на всеки ден. В четвъртък и петък гледайте малко по-романтично на нещата, запазете искрата, правете интересни неща, а пък включват ли интелектуална връзка, идеално. Този уикенд сте склонни към действие, така че давайте смело и стига сте увъртали.

Риби

Пак плувате в дълбоките води, риби такива. Все сте видни хора, Жельо Желев, Айнщайн, Ботичели. Но това не ви пречи да имате свои особени моменти. Все има мистерия около вас в началото на седмицата. Понеделник може да откриете, че ви очакват сблъсъци с гигантски пъзели, чакащи своето разрешаване.

От понеделник вечерта до сряда изразете своята нежност, състрадателност, което значи че една романтична вечеря би ви била доста добре. В четвъртък и петък не позволявайте на никого да ви накара да се чувствате странно и особено. Трябва да поддържате вашата емоционалност и умствената ви гъвкавост. Да си го кажем направо – опичайте си акъла. Този уикенд сцената е ваша, нека другите почакат.

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене