И Кобрата не мина без човек от Югозапада в щаба си

Става дума за дупничанина Александър Васев – Кацов, известен още с прякора си Сашо Боксьора

Той ликуваше снощи заедно с многото българи, които подкрепяха Кубрат Пулев в мача му за европейската титла в Хамбург срещу Дерек Чисора. След мача гражданинът на „града на барикадите“ също като всички наши сънародници дра гърло, пеейки националния химн.

За онези, които все още не се сещат става дума за същия онзи човек, който стана причина за страшно меле по време на традиционния кантар преди двубоя.

След тегленето Чисора отново се опита да предизвика Кубрат, но двамата бяха разделени. Тогава дупничанинът Александър Кацов, който е от щаба на Кобрата, зави в главата на англичанина пластмасово шише. Това даде начало на голямо меле в залата, след като англичанинът избухна и не можа да овладее гнева си. Той започна да бута хората около себе си и да преследва българина, който го удари. Дупничанинът обаче въобще не се уплаши от претендента за европейската купа и дори продължи да го предизвиква с думите: „Ела ми бе, ела ми!“. Това явно още повече надъха Дерек Чисора да търси саморазправа като охраната не успя да го успокои и мелето стигна дори до кухнята на хотела, където саморазправата продължи.

Накрая охраната изведе Сашо извън залата, за да потуши конфликта.  Александър шества неотлъчно с Кубрат Пулев в неговите походи из Европа, като навсякъде той носеше интерконтиненталния пояс на Кобрата. Дупничанинът издига високо титлата на Кубрат винаги когато излизаше на ринга с нея. Двамата са приятели от детство, заедно са тренирали в ЦСКА и поддържат дългогодишно приятелство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене