Един от най-проспериращите млади неврокопски музиканти подари песен за Гергьовден на баща си

Песента е поздрав и подарък за всички именници, пояснява Иво Мавродиев

Синът на един от известните гоцеделчевски музиканти Георги Мавродиев го изненада с нестандартен подарък за именния му ден – чисто нова песен. Нейното заглавие е непретенциозно и в същото време ефектно – „Трудова сюита“.

Текстът и аранжиментът са дело на Ивайло Мавродиев, а баща му с готовност поема ролята да я изпълни. Младежът в момента набира скорост в столичните музикални среди. В момента той изготвя аранжименти за едни от най-продаваните родни изпълнители. Иначе работи заедно с един от модерните музиканти в столицата – Цветелина Маринова и Светослав Владимиров от дует „Expose“, с които работи в едно от най-квалитетните заведения не само на жълтите павета, но и в България. Това не означава, че Ивайло се е отказал от това да твори във фолклорните тоналности.

Представяме Ви новата закачлива песен на дует Мавродиеви – Трудова Сюита, по музика и текст на Ивайло Мавродиев. Нека песента бъде специален поздрав за всички именници, техните семейства и приятели.
Ето и част от текста и, който се надяваме ние от ТОП ПРЕСА да стане хит. Поздрави от нас за всички, които празнуват на днешния ден:
Георги баш юнак седнал на чардак…
Пей на пук на душманите докат’ остарей,
пий на пук на всички мъки,
веднъж се живей…!
Тук може да чуете и цялата песен! Наздраве!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене