Феновете на ЦСКА обявиха мобилизация за мача в сряда на Градския стадион в Гоце Делчев

Запалянковците се канят отново да бъдат заедно и да подкрепят любимия си отбор

Червените фенове отговориха веднага на оповестеното преместване на срещата с неврокопчани, която трябваше да се играе на 22. май, но поради молба на 31-кратните шампиони бе извършена промяна. Преди да внесат необходимите документи в ЗС на БФС в София обаче бе потърсено съгласието и на „Пирин“. От своя страна гоцеделчевци отвърнаха положително и приеха опцията за по-ранен двубой между двата тима. Причината бе желанието на Христо Янев и компания да се приготвят за мач №1 през този сезон – финалът за Купата на България срещу Монтана на 24 май. „Едва ли има някой, който да откаже да направи подобен жест, без значение за кой отбор става дума. Най-важното е да се състои истински спектакъл за феновете на футбола, което неминуемо се случва, когато гостува някой от големите отбори. За нас остава нужното да бъдем достоен опонент на несъмнения лидер в югозападната „В“ група,“ коментира темата председателят на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Близнаков. Така двата тима ще се срещнат в града край Места след 3-годишно прекъсване, след като за последно мериха сили в „А“ група. За „червените“ пък това ще бъде втора визита в града, след като преди месец „Беласица“ домакинстваше именно на Градския стадион.

На вашето внимание предлагаме краткият текст на феновете на 31-кратните шампиони за мача срещу неврокопчани:

„Нашият ЦСКА София гостува в Гоце Делчев в изтеглен мач от 33-тия кръг на ЮЗ „В“ група. Срещата ще се изиграе в сряда (11-ти май) от 18:00 часа на градския стадион.

Момчетата на Христо Янев имат нужда от нашата подкрепа, затова, взимайте отпуски, извинителни бележки и без оправдания всички да се запътим към югозападното градче. Лесно е да си на стадиона в полуфинали, финали и когато еуфорията те носи на криле, но истински важната подкрепа е именно в такива мачове!

Фен клуб „Сектор Г“ няма да организира екскурзия за двубоя, затова отсега се насочете към пътуване с личен транспорт. Всички на мача!

Билетите за двубоя ще са с цена 5лв. и ще се продават на място пред гостуващия сектор.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене