Топ Преса предупреждава: В Благоевград е пълно с опасни сгради!

След като преди няколко дни тухла и мазилка от стара сграда паднаха върху 8-месечно бебе в Пловдив, Топ Преса се самосезира, както обичат да казват институциите и направихме оглед на къщите в центъра на Благоевград.

Положението е плачевно, колкото и да не ни се иска да го споделим с вас нашите читатели, но това е факт. Зад лъскавите фасади на бутиците се крият стари и опасни сгради. Репортерите на Топ Преса откриха и къща, която вече сериозно се разпада, а тротоара под нея дори не е обезопасен. В такъв случай в цивилизованите държави се обозначава с лента, за да се знае че минаването от там не е препоръчително.

kashta-3Топ Преса, както винаги действа преди другите медии и институциите и чрез нашите страници искаме да предупредим всички, че на ул. „Васил Мечкуевски“ има три къщи чиито покриви и фасади сериозно са повредени. В най-лошо състояние е къща с №7. Счупени прозорци, стърчащи тухли… По тротоара се е образувала купчина от срутената мазилка.

KashtaНие питаме какво ще стане, ако се срути точно, когато минава някоя майка с бебешка количка? Тогава ли институциите ще започнат да си вършат работата?

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене