Аварирал ТИР затруднява движението по АМ „Струма” край Дупница

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по АМ “Струма” в посока Кулата преди Дупница, в района преди първия тунел, поради аварирал тежкотоварен автомобил. Извършва се организация по отстраняването на тежкотоварното моторно превозно средство от автомагистралата, съобщиха от МВР. На място служители на КАТ-„Пътна полиция” регулират трафика.
Интензивен е трафикът през ГКПП – Кулата на леки и товарни автомобили. Няма натрупване на чакащи моторни превозни средства. На останалите пунктове с Гърция – нормален трафик. На ГКПП – Калотина – интензивен трафик на организиран туризъм на български граждани с автобуси. На ГКПП – Станке Лисичково – интензивен трафик на леки автомобили в двете посоки, осигурени са допълнителни работни места за обработване на документи. Интензивно е движението на леки автомобили през ГКПП- Дуранкулак и Дунав мост- Русе за влизане в страната ни на румънски граждани.

Трафикът в София е нормален. Патрули на Пътна полиция са разположени и на всички изходни артерии на столицата, за да подпомагат движението. 15 леки катастрофи са станали до момента в столицата, няма пострадали.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене