Мишки църкат в областната управа!

Неприкрити пъзльовци представляват държавата в областта, доказани експерти по чиновническо безхаберие, страх от публичност и дойстойно жалко съществуващи! ПОЗОР: Бисер Михайлов се покри за пореден път от Топ Преса, праща бизнесмени и рекламодатели да ни заплашват!!!!

Ралица ВАСИЛЕВА
Инцидентът с бащата и детето на ЖП прелеза в село Бело поле, Благоевград, разтърси държавата. Припомняме, че бащата, който пострада при катастрофата, случила се преди няколко седмици на жп прелез край Бело Поле, почина. Покойният вече и детето му пострадаха при катастрофа край Благоевград на 2 април. Шофьорът решил да премине през жп прелеза, който не е защитен, в района на Бело поле, когато върху автомобила връхлетява влакът от Кулата за София. При инцидента пострада и 2-годишното му дете, което е в стабилно състояние. Още през ноември 2014-та година нашата колежка Мариета Димитрова от предаването „Господари на ефира“ излъчи материал за опасния прелез без бариера и без работеща сигнализация. Тогава областният управител Димитър Димитров обеща да оправи прелеза, но не удържа на обещанието си.
В началото на този месец, на същия прелез стана инцидентът, който описваме по-горе, при който младо семейство пострада тежко – бащата загина, а майката и невръстното дете са в тежко състояние. Повтаряме го умишлено!!! Това ни накара и ние да отидем отново в Областната управа на Благоевград. Още като разбраха, че сме от Топ Преса и за какво търсим областния управител Бисер Михайлов, ни казаха да пратим всичко по мейла и че нямал време за нас… медиите. Часове по-късно чрез бизнесмени и наши рекламодатели имаше опит да бъдем притиснати, за да не се занимаваме с Михайлов. Това оставяме на Вас да коментирате, уважаеми читатели. Няма спор – това е поредният пример как чиновническото бездушие и безхаберие отнема човешки животи! И всичко това – заради една бариера, за която „Господарите на ефира“ предупредиха още преди две години! Настояваме новият областен управител Бисер Михайлов вместо да се чуди какво е обещал предшественикът му, да се вземе в ръце и да го изпълни. И да спре да се крие като мишка. Господин областен управител, всяко забавяне може да струва още човешки животи! Ако не искате и на вашата съвест да тежат невинни жертви, действайте бързо!
ТУК ТОП ПРЕСА ОБАЧЕ ДЪРЖИ ДА СЕ НАМЕСИ:
Държим чрез тази статия да попитаме уважаемото правителство в лицето на премиера Бойко Борисов – такива областни управители с кастинг ли ги избирате? Да отговарят на описанието „мишоци“, да ги е страх и срам и откакто са назначени, да нямат никаква комуникация с медиите освен през пиарите си и публичните мероприятия? Вие, господин Борисов, например сте поставен на ежедневен „обстрел“ от страна на медиите, но вашите хора, тези, които назначавате по цял ден, са на сянка и се държат сякаш крият някаква своя съкровена тайна. Каква ли? Ние от Топ Преса вече започваме сериозно да се съмняваме, че за област Благоевград се избират умишлено посредствени хора, хора без потенциал и никакъв нюх за управление и явно да стоят само като кукли на конци. Като започнем от Муса Палев, който разбра за секунди къде са всички задни ходове на сградата на областтта, като преминем през експерта-мишок Димитър Димитров, на чиято съвест вече тежи един човешки живот, и стигнем до Бисер Михайлов, който просто надминава и двамата си предшественици по неособеност и недвумислена неспособност.
25Мишки църкат в областната управа!Неприкрити пъзльовци представляват държавата в областта, доказани експерти по чиновническо безхаберие, страх от публичност и дойстойно жалко съществуващи! ПОЗОР: Бисер Михайлов се покри за пореден път от Топ Преса, праща бизнесмени и рекламодатели да ни заплашват!!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене