16-г. ученичка от Петрич Вилиана Бальова стана Мис Божура 2016

Вилиана Бальова спечели короната Мис Божура 2016 и бе бурно аплодирана от стотици жители и гости на Петрич. 10 красавици взеха участие в тазгодишното издание на конкурса за красота на днешния празник Цветница, който се проведе на хижа ,,Беласица,,.  Новата Мис Божура Вилиана Бальова е на 16 години, тя е ученичка в Професионална гимназия по икономика и туризъм ,,Проф.д-р Асен Златаров,, в Петрич. Зодия Водолей е, а девизът й е – Щастието не е нищо повече от добро здраве и добра памет.

5Неина първа подгласничка стана Йорданка Тупарова на 16 години, тя е ученичка в Национално училище за танцово изкуство в София. Втора подгласничка е Катрин Захариева на 16 години, ученичка в гимназия ,,Пейо Яворов,, в Петрич. За лице на публиката бе избрана Андония Шумпалова, тя е на 15 години, зодия Водолей, ученичка е в СОУ ,,Антон Попов,, в Петрич. Тя бе избрана от публиката след гласуване в поставените урни по поляната пред хижата.

Без име

8На празника Цветница, организиран от едноименното сдружение, присъстваха жители на Петрич и общината, както и гости от различни райони на страната и от Гърция и Македония. Кметът на общината Димитър Бръчков поздрави всички присъстващи и направи демонстративна борба по канадска борба с Николай Божиков, който спечели първото място в надпреварата по канадска борба. Председателят на сдружение ,,Цветница,, Андон Станков приветства многобройните гости на една от най голямата проява на открито в южната община.

 

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене