Георги Костадинов: Няма да спрем борбата срещу сектантите от „Свидетели на Йехова“!

Срещам се с Георги Костадинов след конгреса на „ВМРО – Българско национално движение“. Костадинов е зам. – председател на Общинското ръководство на ВМРО – Благоевград. Преди една година аз, Георги Костадинов и Николай Черкезов организирахме мирен протест: „Свидетели на Йехова“ вън от Благоевград. За огромно съжаление глупавите благоевградчани не разбраха, че ние се опитахме да изгоним тази доказано опасна секта от града. Град в който не само нашите деца са в риск, а децата на всеки. Но това е друга тема. Срещаме се със Жоро, за да ни се похвали и да почерпи. Издига се момчето, работи много, и то от сърце.

Костадинов, какво се случи с теб на конгреса?
– На конгреса преизбрахме председателя, има още двама зам.-председатели. Аз съм избран в националния съвет на ВМРО, това е органа който взима решения какво и как да се прави. Всичко това се формулира, като предложение към изпълнителния комитет и там вече си взима окончателно движение.

Как се почувства, когато съобщиха името ти и хората гласуваха за теб? Считаш ли го за добра оценка на работата ти до сега в партията?
– Да, за мен това е доказателство, че през всичките години в които съм в организацията си върша съвестно работата. Давам всичко от себе си и чувствам, че това е оценено. Надявам се и за напред да продължа да работя така и хората които са ме избрали да продължат да вярват в мен.

Сега и отговорността е доста по- голяма, какви са най- близките ти планове за партията?
– Отговорността е много голяма, но хубавото е, че моя глас и гласа на хората от Благоевград може да бъде чут и в София вече. Това, което искам да кажа, можа спокойно да го споделя в централното ръководство. Мисля, че по този начин може да направя нещата да се случват.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене