Общинската структура на ГЕРБ – Дупница проведе отчетно събрание

Снимки: ПП ГЕРБ

ПП ГЕРБ в община Дупница проведе отчетно събрание, на което присъства цялото общинско ръководство, кметове, съветници и членове на организацията.

Детайлен анализ на изминалата кампания и дейността на структурата до момента направи общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов.

Лидерът на политическата сила в Дупница анализира и работата на секторните отговорници, на отговорниците по квартали, на структурата на Жени и Младежи в общината.

Ивайло Константинов изрази задоволство от работата на двете структури – Жени и Младежи ГЕРБ, – като подчерта, че дамите от Дупница са изключително активни и за кратко време са реализирали редица ползотворни инициативи.

По предложение на Константинов присъстващите обсъдиха и възможните плюсове и минуси във връзка с присъединяването на Дупница към ВиК асоциацията.

Другото важно нещо, което председателят на ГЕРБ – Дупница заяви е, че започва структуриране на действащи клубове на партията по квартали.

Кметът на община Дупница инж. Методи Чимев изрази своето удовлетворение от постигнатите резултати на изминалите избори и благодари за положените усилия от всички.

На събранието присъстваха и областният координатор и народен представител Кирил Калфин, административният секретар и общински съветник Емил Гущеров, гост бе и общинският координатор на партията в Кюстендил Виктор Янев.

С депутата Кирил Калфин присъстващите обсъдиха промените в Изборния кодекс, както и позицията на ПГ на ГЕРБ по този въпрос.

INFOMREJA.BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене