Местния печат

„Вяра“

Спецпрокуратурата, ДАНС и НАП нахлуха в офиса на автоджамбазина Лилия Попова от Дупница, изнесоха фактури за стотици хиляди на фирмата й „Лиана – транс”

Спецпрокуратурата, ДАНС и НАП атакуваха офиса на бизнес дамата Лилия Попова от Дупница, собственичка на фирма „Лиана – транс” за внос и износ на автомобили.

На сесия: 209 000 лв. за спорта в Сандански изпотиха съветниците, 80 000 лв. грабна ФК „Вихрен”, с 500 лв. отгоре за тенисистите от „Свети Врач”

209 000 лв. за спорта в Сандански превърнаха заседателната зала на Общинския съвет в тепих. Врявата мина шумотевицата и на женския пазар, която се оказа нищо пред пушилката на съветниците по повод гласуването на средства за спортните клубове в курортната община.

Сиси от Говедарци с най-дългите крака на Балканите влезе в 22-рата си годишнина, майка й Ваня я изненада с бебешка снимка

Притежателката на най-дългите крака на Балканите Сиси Пешкова от самоковското село Говедарци отпразнува рождения си ден на технопарти. Красавицата бе в компанията на приятеля си Димитър и посрещна много щастлива 22-рия си рожден ден. Тя получи страхотни подаръци.

Спукана тръба остави без вода цял Бобов дол, 5-ият поред ремонт на водопровода отвори кратер на пътя Дупница – София

Цял Бобов дол и селата в региона останаха без питейна вода след поредна авария на стария магистрален водопровод на града. Съоръжението се спука точно на главен път Е 79 на изхода на Дупница в посока София за пети път. Пробойната зейва почти на едно и също място.

150 делегати избират лидер на ГЕРБ-Гоце Делчев измежду Димитър Гамишев, школския шеф Н. Джингаров и инж. Тунчев

Трима са кандидатите за лидерския пост в ГЕРБ-Гоце Делчев, които ще се борят за доверието на съпартийците си по време на утрешната изборна конференция. За председател на общинското ръководство ще се състезават временно назначеният на ръководния пост Димитър Гамишев, който е общински съветник, директорът на СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Брезница Никола Джингаров и инж. Ангел Тунчев – общински съветник и бивш зам.-председател на общинската организация на ГЕРБ в Гоце Делчев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене