Без категория

Всяка сутрин пийте това на празен стомах и се сбогувайте с коремните мазнини!

Наднорменото тегло  не означава, че имате здравословни проблеми, защото има много хора с наднормено тегло, които имат отлично здраве.

Също така, има много хора с нормално тегло, които имат метаболитни проблемип за които въобще не знаят, свързани със затлъстяването. Мазнината под кожата не е голям проблем, но коремните мазнини причиняват сериозни проблеми.
Ако имате излишни мазнини около талията си, трябва да се отървете от тях.

Ние ви предлагаме едно мощно и доказано средство за премахване на високия холестерол . Много е лесно за приготвяне. Трябват ви само лимон, магданоз, вода и сода за хляб. Опитайте и ще бъдете изумени от резултатите.

Необходими съставки:

1 кг лимони
5-6 връзки магданоз
3 литра вода
1 пакетче сода за хляб

Начин на приготвяне:
Измийте хубаво лимоните със студена вода, вземете купа и я напълнете с топла вода. Сложете содата в нея. Поставете лимоните и оставете да престоят в продължение на час.

Нарежете магданоза на малки парчета, включително и стъблата. Извадете лимоните от соденатавода и нарежете и тях. Вземете магданоза и лимоните и ги сложете в тенджера. Изсипете 3 литравода върху тях. Варете на слаб огън за около 2-3 часа. Ще получите около 1.5 литра сироп, който е достатъчен за 15 дни, ако го пиете редовно.

Пийте всяка сутрин на празен стомах. Дозата трябва да се равнява на една ракиена чашка. Успех!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене