Над 150 делегати избират нов лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев измежду трима кандидати

Снимка: Пресцентър ГЕРБ, архив

Трима са кандидатите за лидерския пост в ГЕРБ-Гоце Делчев, които ще се борят за доверието на съпартийците си по време на насрочената за утре от Изпълнителната комисия общинска отчетно-изборна конференция.

За председател на общинското ръководство ще се състезават назначеният от централата на партията временно на ръководния пост Димитър Гамишев, който е общински съветник, директорът на СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Брезница – Никола Джингаров, и инж. Ангел Тунчев – общински съветник и бивш заместник-председател на общинската организация на ГЕРБ в Гоце Делчев.

На утрешната конференция се очаква да присъстват над 150 делегати с платен членски внос, които по устав имат право да участват във форума и да гласуват както за избор на ново ръководство, така и по други партийни решения.

Конференцията на ПП ГЕРБ-Гоце Делчев е насрочена за 18 часа в Дома на културата. В този час ще започне регистрацията на делегатите. Гости на форума ще бъдат народните представители Даниела Савеклиева, която е и областен координатор на партията, и Георги Андонов.

До предсрочното провеждане на отчетно-изборна конференция на ГЕРБ в Гоце Делчев се стигна след подадената оставка на досегашния лидер и депутат Георги Андонов заради загубата на местния вот миналата есен, на който Андонов бе кандидат за кмет на община Гоце Делчев.

Утре се очаква да бъде проведена и отчетно-изборна конференция на ПП ГЕРБ в община Гърмен. Тя е насрочена за 20 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене