„Пирин“(Разлог) взе важни 3 т. срещу „Оборище“. Роденият в Дъбница Мурад Ибраим по спешност в болница

Воденият от Николай Митов тим, взе успеха с 2:1 след късен гол секунди преди последния съдийски сигнал след гол на „разложкия Меси“ Петър Тончев

мурад ибраим

Мурад Ибраим

Домакините практически стигнаха до обрат, след като гостите започнаха по-добре и в 25-та мин. поведоха с гол на Антонио Цанков, който се появи в игра само няколко минути по-рано, заменил бившия играч на „Пирин“(Гоце Делчев) Мурат Ибраим, който бе отведен в местната болница. Роденият в Дъбница играч изплаши всички на стадиона, след като в 15-ата мин. лекарите трябваше да се намесват решително, след като му прилоша. Защитникът бе транспортиран с повръщане в местната болница, където бе поставен на системи, а медиците в лечебното заведение обявиха, че няма нищо тревожно в състоянието му. Според тях случилото се е резултат на наскоро прекарано простудно заболяване, което е отслабило неговата имунна система, а това е довело до ответната реакция на организма му.

В началото на втората част гостите имаха златна възможност да решат мача, но Иван Колев стреля в гредата. Само четири минути по-късно Димитър Георгиев изравни резултата. В последните минути домакините стигнаха и до победата, след като бившият играч на Банско Петър Тончев напредна устремно и елиминира съпротивата на съперниковите защитници и вратаря, отбелязвайки важно попадение за своя тим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене