ОФК „Пирин“(Благоевград) гони 3 точки при гостуването на „Славия“ без трима основни състезатели

Тони Костадинов и Юлиян Попев са наказани, Даниел Младенов пък е в процес на възстановяване след тежък удар в коляното и е под въпрос за утрешния мач в кв. „Овча купел“

В игра обаче се завръща Даниел Генов, който бе оставен да почива в предишния мач, когато тимът му постигна равенство – 1:1, при гостуването си на „Черно море“.

Във времето до срещата в отбора основната цел бе да настроят футболистите да покажат градивен дух и игра в мача срещу „белите“.

„Дано всичко върви градивно и хронологично – играхме добре в Пловдив и загубихме, елиминирахме грешките във Варна и за малко да спечелим, но останахме с равен, и дано сега успеем да вземем трите точки“, каза старши треньорът на ОФК „Пирин“(Благоевград) Наджи Шенсой на редовната си пресконференция.

Съвсем резонно специалистът обяви, че иска заедно с отбора си да постигне логичната си цел за това първенство – да избегнат баража за оцеляване в „А“ група. Тези разсъждения бяха направени във връзка с въпрос относно бъдещето на треньора в областния център. Най-вероятно тогава ще стане ясно и какво ще следва за футболистите и след това ще се потвърди списъкът на оставащите. Подобни предварителни разговори ще бъдат провеждани след началото на май, но не по-рано, стана ясно по време на пресконференцията. 

Междувременно стана ясно, че феновете на „Пирин“ организират и екскурзия за двубоя, като един автобус ще потегли от паркинга пред хотел „Ален Мак“ в 14:30 в неделя, а цената на пътуването е 5 лв. и 3 лв. за деца до 18 г. Цената на билет за мача за гостите е 10 лв.

Самата среща е от 17:15 часа на стадион „Славия“ в квартал „Овча купел“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене