ХОРОСКОП ЗА 16 АПРИЛ

ОВЕН
От една страна, имате достатъчно добри аспекти за ползотворен събота, но, от друга, поради неочаквани трансформации в обстоятелствата може да провалите деня си. В събота вашата решителност по отношение на делата приближава до агресия. Не е изключено да се сблъскате с неприятности .

ТЕЛЕЦ
Телците ще имат един доста тежък служебен ден. Имате неизяснени обстоятелства и ако се отнесете дръзко към неизвестното, ще загубите. Наблюдавайте, слушайте и мълчете. Така бихте могли да прикриете някои свои слабости и да избегнете разочарованието от нетолерантност.

БЛИЗНАЦИ
Денят е спокоен и приятен и за повечето от вас съществуват възможности за празнуване на работното място. Трудностите, които вещае денят, определено касаят финансите ви, а при някои жени Близнаци измяна на брачния партньор. За мнозина събота се явява кризисен .

РАК
Промените не се отнасят само до този ден и навлизате в нов етап, който има точно такова развитие, но то е положително за почти всички от знака. Денят е успешен, но внимавайте да не го объркате с допускане на дребни финансови грешки. Имате шанс да подобрите бюджета си.

ЛЪВ
Не бива да се притеснявате от някои временни неуспехи, които са валидни за голяма част от Лъвовете днес. Преди всичко те се отнасят до непроведени срещи или невъзможността да постигнете стремежите си в разговори при състояли се контакти. Днес не влизайте в пререкания с колеги.

ДЕВА
Доста забележителен е събота за вас и през тази седмица изглежда това е денят, от който мнозина се нуждаят. Възможно е някои Деви да имат домашни ядове, а други – трудности от парично естество. Внимавайте при изпълнението на професионалните задачи да не допускате грешки.

ВЕЗНИ
За вас денят е напрегнат, главното е да контролирате емоциите си. Дори и да имате проблеми със семейния партньор, избягвайте конфронтации. Добрата тенденция засяга професионалните ви дела и може да става дума за служебни промени или заминаване в чужбина.

СКОРПИОН
Доста объркани и притеснени са Скорпионите в събота. Нестабилни в емоционално отношение, някои ще се чувстват самотни, неразбрани и с желание за самоизолация. Събота е изгоден за бизнеспартниране и контакти с влиятелни и компетентни хора. Не се страхувайте да приемете новостите, които ви очакват.

СТРЕЛЕЦ
В събота Стрелците са действени и организирани. Но много от вас ще пренебрегнат условията на обстановката и това може да доведе до затруднения през деня. По принцип, вие имате добра подкрепа от приятелите си, но днес съветите им не са достатъчно ефективни. Не се предоверявайте. Денят ще е напрегнат за вас поради изникнала ви странична работа, която ще ви отнеме от времето.

КОЗИРОГ
Днес са възможни нови, изгодни делови перспективи, но се налага да се консултирате с компетентни хора. Различни обстоятелства от обществен характер могат да предизвикат някои служебни неприятности за вас. Трябва да поддържате постоянство в работата и контактите, за да избегнете неприятности. Финансово сте стабилни, не се очакват притеснения в тази посока.

ВОДОЛЕЙ
Характерни са добрите новини за повечето от Водолей в събота. Може би те ще извадят мнозина от състояние на стагнация, защото обикновено се свеждат до известие за позитивни промени. Не е изключено нов любовен трепет. По-съществени са перспективите от професионално естество, където ще получите предложение за съвместна дейност с по-високо заплащане, което ное трябва да пренебрегвате.

РИБИ
Възможно е да се сблъскате с ядове вкъщи, но едва ли ще повлияят негативно на делата ви. Мнозина Риби са въодушевени и оптимистично настроени от благотворни трансформации в живота си. В повечето случаи засягат пътуване, дори в друга държава. Възползвайте се. Ще останете повече от доволни и не на последно място ползата за вас ще е голяма за бъдещ период.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене