39-та ловно – рибарска дружинка от Симитли напусна „Ловно-рибарско дружество Сокол – 1911″

39-та ловно – рибарска дружинка от Симитли взе решение за отказ от участие/напускане на Сдружение „Ловно-рибарско дружество Сокол – 1911” Благоевград, заедно с ловностопанския си район и партидата на дружината. Това стана на общо събрание, което се проведе на 14 април.

Над 60 от ловците в дружинката подкрепиха отделянето от Сдружение „Ловно-рибарско дружество Сокол – 1911”, гр. Благоевград, след което да бъде образувано такова за Симитли. В дневния ред също бе взето и решение за създаването на ново ловно – рибарско сдружение, обособено на територията на ловностопанските райони на дружините от община Симитли, с дружини от общината, които изразят съгласие за това. Ловците избраха и делегати и решиха въпроса с упълномощаването им за участие в Учредителното събрание на новото Ловно – рибарско сдружение на територията на утвърдените ловностопански райони на дружините от община Симитли.

Всички решения бяха взети единодушно с пълно мнозинство, а ловджиите от Симитли скоро очакват да бъдат със собствено ловно – рибарско сдружение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене