ХОРОСКОП ЗА 7 МАРТ

зодии

ОВЕН
Стремежът към пълна реализация мобилизира Овните и петък е поредният ден за действия. Но прогресивното развитие на делата ви няма да намери шеметен развой. При някои от вас възниква възможност за обучение с цел по-високо призвание в квалификацията ви на работник или служител.

ТЕЛЕЦ
В петък не сте особено изобретателни и плановете ви могат да претърпят провал. Мнозина от Телците прибързват с изводи и действия и допускат грешки и това обезсмисля инициативността ви. Ще ви зарадва положителното развитие на вашите дела, което ще научите от съобщение.

БЛИЗНАЦИ
Днес у вас е нараснало безпокойството във връзка с очакването ви да се решат важни делови въпроси. Много неща зависят от личното ви желание и воля, тъй че правото на избор и решението е в ръцете ви. Някои от вас изпитват притеснение поради лошото си финансово състояние.

РАК
В петък няма да се чувствате комфортно на работното си място, но това по никакъв начин няма да навреди на позицията ви и на служебния авторитет. При бизнесмените се забелязва нетърпеливо прибързване в делата и огромно безпокойство по повод действията на партньори и съдружници.

ЛЪВ
Лъвовете в края на седмицата са доста уморени и с явно нежелание за работа. В средата на бизнесмените е възможно да има контакти и преговори, но могат да не се проведат поради липса на важна личност. В дома ви хармонията е изразителна, но безпокойство не отпада. Бъдете по-сдържани.

ДЕВА
Денят е много добър за контакти и за проектиране на бъдеща дейност, но доста от вас допускат груби грешки, които са резултат от проявено нетърпение. Внимавайте, обмисляйте всичко точно и преценявайте ситуацията. Наблегнете върху финансови операции, ще пожънете успех.

ВЕЗНИ
В петък усилията на мнозина са нецелесъобразни, а на някои направо вредни. Действате, без да се съобразявате с важни обстоятелства, и допускате грешка, за която по-късно ще съжалявате. Работният ден ще мине при крайната ви досада. Дори някои от вас ще влязат в конфликт с колеги.

СКОРПИОН
Опитът ви да постигнете баланс и да намалите вътрешното напрежение ще бъде безуспешен, защото положените усилия са недостатъчни. Трябва по-настойчиво да се заемете с това, тъй като това напрежение ще се трансформира в безпокойство. Бъдете внимателни днес при различните си контакти.

СТРЕЛЕЦ
Днес работният ви ден, Стрелци, няма да премине зле. Доста ангажирани ще бъдете и това темпо ще продължи след работа. Много от вас днес имат добри условия за осъществяване на делови контакти, които ще имат стабилизиращо значение. Възможно е да настъпи конфронтация с другия пол.

КОЗИРОГ
Деловото отношение на Козирозите към петък е понижено. Имате доста лични проблеми, които ви ангажират и съзнанието ви е обърнато изцяло към тях в търсене на разрешение. Денят е успешен за пътуване с цел бизнес, ще научите ценна информация, която ще се окаже полезна за бизнеса ви.

ВОДОЛЕЙ
Мнозина от Водолей са се хвърлили с щурм да работят, сякаш искат да свършат работата си за месеци напред. Това е един от начините да спрат да мислят върху интересуващите ги интимни срещи. Денят е благоприятен за подписване на договори и за осъществяване на търговски контакт.

РИБИ
Доста подозрителнo се държат Рибите, вероятно поради лично безпокойство, което може да е предизвикано от неочаквана новина или парична недостатъчност. Днес не е най-подходящият момент за инвестиция. Внимавайте да не бъдете измамени от хора с агресивно поведение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене