Благоевградчанка получи автограф от Сара Джесика Паркър на обувките

Благоевградчанка получи автограф върху обувките от американската актриса , която придоби световна слава с героинята си Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“. Сред милионите нейни почитатели е Кристина Браткова, която от 5 години живее в САЩ, след като се омъжи за музиканта Джонатан Свек и имат едногодишна дъщеричка.
Мечтата на Криси била да види на живо магнетичната актриса и затова посетила магазин за обувки в Ню Йорк, чието рекламно лице е актрисата. Известно е, че обувките са фетиш на филмовата героиня Кари Брадшоу, което вдъхнови Сара Джесика Паркър да създаде собствена модна линия.
Кристина извадила страхотен късмет, тъй като, когато разглеждала дизайнерската колекция от обувки, в същото време в магазина била и актрисата. Българката отишла при нея и поискала автограф, който чаровната актриса й дала на момента, и то директно върху обувките. Сара Джесика Паркър пожелала на фенката си да бъде облечена от глава до пети в любов, тъй като това е единствената марка, която никога не излиза от мода, което е една от култовите й реплики в сериала.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене