„Септември“(Симитли) не се е отказал от борбата за оцеляване и никога не е имало подобна мисъл в клуба

Това стана ясно от думите на старши треньора на тима Тодор Киселичков

тодор киселичков

Тодор Киселичков

Специалистът обяви, че това е подплатено с представянето на неговите футболисти при гостуването на „Локомотив“(Мездра) миналата събота. В този двубой според него отборът му победи с 1:3, а футболистите му заслужават похвала за старанието, дисциплината и колективния дух като си пожела тези 3 т. да не са последните за селекцията му.

Това бе първа победа като гост през сезона в „Б“ група, която върна усмивките в отбора и запази шансовете за съхраняване на мястото при професионалистите, независимо от това, че заемат последната позиция. Със спечелените 3 т. те се доближиха до „Локомотив“(Мездра) и „Добруджа“ като разликата съвсем не е невъзможна при по-добро стечение на обстоятелствата. „Важното е, че започнахме уверено срещата и отбелязахме ранен гол, който ни даде самочувствие. В същото време играхме добре и в защита и не дадохме много шансове на съперниците. В края на първото полувреме отбелязахме втория си гол, който вече наклони везните в наша полза,“ коментира Тодор Киселичков. Според него тимът му е затвърдил впечатлението, че няма съмнение в крайния победител с играта си и през втората част, когато впечатляващ гол отбеляза Диян Христов, а след това, независимо от получения гол във вратата си, не позволиха да се стигне до изненада.

Бургазлията повтори за пореден път, че отборът му ще се бори до последно за оцеляването си в „Б“ група и ще играе във всеки мач за победа.

септември симитли 1

Любомир Гуцев

джейхан зайденов

Джейхаан Зайденов

Все още не е ясно дали Любомир Любенов ще може да играе, след като получи контузия в 25-та мин. на стадиона в Мездра. Тази събота под въпрос ще бъдат за домакинството на родния клуб на Тодор Киселичков – „Нефтохимик“ още някои футболисти, които не взеха участие в мача срещу „Локомотив“. Двама от тях няма да имат проблеми да играят през уикенда. Става дума за Любомир Гуцев и Джейхан Зайденов, които вече изтърпяха своите наказания. Другояче е поставен въпросът с Георги Пейчев, Анатоли Лулейски и Асен Топузов. За Пейчев е ясно, че отпада, докато Лулейски е под въпрос.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене