ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ

ОВЕН
Сряда е много подходящ ден за изпълнение на делови задачи с финансов или административен произход. Денят идва с промяна на обстоятелствата около Овните и ако съумеете да се възползвате от тях, ще имате един доста успешен и благоприятен ден. При някои от жените има неприятности от любовен аспект – изоставяне на партньора.

ТЕЛЕЦ
Подобрено е положението при вас, денят е характерен с новости в домашния ви и обществен живот. Важни са контактите ви днес и ви предстои доста съвместна работа. Денят ще се окаже полезен и ползотворен, ако се активизирате за справяне. Съществува някакво безпокойство от професионален характер.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е свързана с неприятности за Близнаците и това засяга най-вече жените. Съществуват доста трудности около вас, с които е много вероятно днес да не се справите. Засягат бизнеса, финансите, дома и обществения ви живот. Този ден ще бъде изпитателен и много зависи от вас самите как точно ще протече.

РАК
За вас сряда е с недобра характеристика, но бихте могли да елиминирате някои неприятности, стига да реагирате адекватно в обстановката. Позовавайте се повече на интуицията си и бихте могли да избегнете някои грешки, към които сте предразположени в този ден.

ЛЪВ
При Лъвовете сряда идва с някои трансформации, които по-специално засягат представителките на знака. Денят е благоприятен, ако разчитате на себе си и близки приятелки. Има притеснения и безпокойства от служебен и бизнесхарактер, но ще се справите. Очаквайте помощ от високопоставен приятел.

ДЕВА
Мнозина от вас отбягват съветите от роднини или от близки в дома, но това е пренебрежение, за което сигурно ще съжалявате. Обмислете ги на спокойствие и вземете онова, което можете да ползвате – те действително са ценни. Повечето от вас имат голям шанс да осъществяват своя идея или да получат подкрепата.

ВЕЗНИ
Притеснени сте днес и по всяка вероятност това ви състояние е свързано със службата. Не бива предварително да смятате, че делата ви вървят на провал, а просто трябва да изчакате развитието на събитията. Денят е благоприятен за финансови дела и няма да ви липсва късмет, но той ще се прояви в последния момент.

СКОРПИОН
Загадъчни са днес Скорпионите и това се дължи преди всичко на интуицията ви, с която долавяте предстоящите промени в службата си. Сряда е твърде показателна и вие трябва да забелязвате онова, което се случва около вас, независимо дали става въпрос за преки контакти, или за ситуацията, в която присъствате.

СТРЕЛЕЦ
Денят е твърде удобен за контакти, които за някои от вас ще бъдат неочаквано добри. Перспективна е сряда за вашето професионално развитие. У мнозина се забелязва апатия и недоверие, но ако ги превъзмогнете, имате шанс за добри постижения. Ще ви бъде предложена взаимна дейност, не се колебайте, делото е с добра перспектива. Онези, които работят на високо, да се пазят от злополуки.

КОЗИРОГ
Много от Козирозите днес не се чувстват в най-добра физическа форма и ще се опитат да симулират някакъв вид дейност. Но това не води до успех. Противопоказно е също така и прибързването и ще ви сблъска с проблеми. Денят е добър за провеждане на контакти, но не бива да се предоверявате на хората, с които ще се срещнете. Ще получите съобщение за пратка, която неочаквано ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще имат една прекрасна сряда и само си въобразяват, че ще се сблъскат с професионални проблеми. Такива действително има в службата ви, но те са цялостни и не ви засягат лично. Въпреки напрежението не трябва да се притеснявате за професионалната си стабилност. Ще получите подкрепа от влиятелна жена. Тя успешно се вписва в екипа ви и ще ви даде „рамо“ в някакъв проект.

РИБИ
Днес вашата нагласа е повече аристократична и артистична, отколкото действена като професионалност. Последната не ви липсва, но ще се наложи да изживеете някои неприятни моменти, свързани с предстоящи промени. За други от Риби сряда е спокоен ден и предлага възможности за пътуване или за финансови придобивки. Денят е печеливш от гледна точка на легален хазарт. Не си служете с никакви заблуждения, макар и по благородни подбуди. Освободете се от притеснения, свързани със службата ви.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене