„Вихрен“ гостува на ЦСКА без петима футболисти

По ирония на съдбата и по волята на жребия само три дни след „Беласица“, кръвният враг „Вихрен“ среща ЦСКА. Санданчани гостуват на „Българска армия“ с кадрови проблеми

Става дума за четирима футболисти, без които днес наставникът Стойко Найденов ще трябва да гради схемата си за мача от 27-ия кръг на Югозападната „В“ футболна група. Венцислав Стоянов, Емил Тренков, Николай Стоилков и Благой Атанасов няма да може да играят заради травми от различен характер.  Добрата новина за Найденов е завръщането след наказание на титулярния защитник Илиян Панчев.

Стойко Найденов - старши треньор на "Вихрен"(Сандански)

Стойко Найденов – старши треньор на „Вихрен“(Сандански)

„Ще ни бъде изключително тежко, защото излизаме да играем срещу най-титулувания отбор в Югозападната „В“ група ЦСКА, което е видно от таблицата за класиране. Всичко зависи от момчетата, на които ще гласувам доверие. Ще бъде чест за тях, че ще премерят сили не къде да е, а на стадион „Българска армия“, където са прекланяли глави много известни отбори от България и чужбина.
Резултатът от срещата ще оставим на по-заден план. Ще опитаме с добра игра да оставим добри впечатления на зрителите. Имам уверението на моите възпитаници, че ще дадат всичко от себе си и ще изиграят най-успешния си мач като гости от началото на първенството“, заяви Стойко Найденов, който няма даразчита още и на наказания Ивайло Цурев.
Няма да бъде учудващо, ако вратата да застане Захари Димитров вместо неговия брат Иван, който ще стане резерва. Във вероятния състав влизат още Илиян Митрев, Ивайло Иванов, Стоян Манолски, Милен Стоев, Кирил Домозетски, Светослав Саватов, Божидар Божинов, Свилен Златанов и Николай Георгиев, а на върха на атаката да бъде Георги Владимиров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене