Влиза ли бизнеса с петрол на Марешки в Югозапада?

Преди седмица вестник „Градът“ писа, че Веселин Марешки е твърдо решен да купи бензиностанцията в Копривлен като се позова на слухове от хора в селото. Те твърдяха, че е имало оферта в размер на 500 000 лева, която е била отхвърлена. За да проверим дали информацията е достоверна се свързахме със сегашните собственици на бензиностанцията, които заявиха, че тези твърдения не отговарят на истината.

Миналата седмица се опитахме да се свържем с фармацевтния бос, но ударихме на камък. След няколкократно позвъняване, най – накрая телефон вдигна един от адвокатите на г – н Марешки, който заяви, че наистина в момента се проучва пазара в Югозапада, най – вече в района на общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Сатовча, но все още няма нищо конкретно.

Както всички знаем, бeнзинocтaнциитe нa Мapeшки дъpжaт нaй-ниcкитe цeни нa гopивaтa нa бългapcкия пaзap. Дизeлът ce пpoдaвa пo 1,48 лeвa зa литъp, a нaй-мacoвият бeнзин А 95 e пo 1,60 лв/л пpи cpeдни цeни зa cтpaнaтa 1,73 лв./л зa дизeлa и 1,79 лв./л зa бeнзинa А 95.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене