Преглед на местния печат

„Вяра“

Д-р Крум Бонев хвърли оставка като зам. шеф на общинската болница в Дупница, лекари: Вербува съветници, иска стола на управителя Тимчев, медицинският му център затъна с 200 000 лв. дълг

Д-р Крум Бонев е подал писмена оставка като заместник по лечебната част на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – гр. Дупница в петък, молбата му е подписана от управителя на общинската болница Росен Тимчев, потвърди пред „Вяра” болничният шеф. „Наистина д-р Бонев депозира пред мен в петък писмена молба да бъде освободен от заеманата длъжност.

 

Прокуратурата разследва лидера на БСП Стефан Велинов за престъпления по служба със съдействието на съветник на Мая Манолова – Ина Димитрова, придобивал и продавал златни обекти на действащи и бивши общински съветници в Радомир

Доскорошният председател на най-богатата кооперация в Югозапада „Наркооп” – Радомир Стефан Велинов, лидер на БСП и дългогодишен общински съветник, е прибирал наем от обекти, които не са собственост на кооперацията. Освен това със съдействието на кметската управа на Радомир ги е продавал като бащиния.

 

Спрягат зам.-шефа на ОбС Ил. Георгиев за началник на НОИ-Благоевград

Името на зам.-председателя на ОбС-Благоевград Илиян Георгиев се спряга за шеф на НОИ в града, са упоритите слухове, които се носят из Благоевград за предстоящата рокада.

 

Фирма на Галчев аут от обществни поръчки за 33 млн. лв. за саниране в Благоевград, домоуправители: Да си оправи мазалото в Перник, евала на екипа „Камбитов”

Строителните фирми „Галчев инженеринг груп“ и „Престиж Бизнес-93” на сина на Николай Галчев – Любомир,  и на Георги Шапков изпаднаха от класацията за обекти за саниране в община Благоевград. Така те се озоваха в шеста глуха, след като години наред са абонирани за най-апетитните обществени поръчки в общините на Югозапада.

 

Лидерът на ДПС-Гърмен Иса Юзер стана член на ГЕРБ, назначиха го експерт в „Земеделие”

Лидерът на младежите на ДПС в Гърмен днес постъпва на работа като старши експерт в служба „Земеделие” в Гърмен.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене