ЛОКВИ КРЪВ БЕЛЯЗАХА МЕЛНИК! Тони Гърчето и Тошо-Тополнишкия в луд търкал с благоевградчанина Сашо Апаша и авери

Екшън като във филм се разигра снощи  малко след полунощ в ресторант „Чинарите „ в Мелник. Локви кръв белязаха заведението, след като две компании клиенти се биха с дървета по главите.

разбита глава

По неофициална информация Тони-Гърчето, брат му Кирил, приятелят им Тошо-Тополнишкия и още няколко техни авери от Санданско-Петричкия регион разпускали в мелнишката кръчма, а на съседна маса били Кирил и Сашо с техни приятели. Според източници на struma.bg неотдавна Тони бил продал  на изплащане лек автомобил марка „Опел Астра“на Сашо за 2500лв. Снощната вечер обаче Тони и брат му обявили на Сашо нова цена за возилото и то три пъти по висока ,тъй като си начислили  лихви. Това разгневило много Сашо и започнал да се кара с двамата братя ,които нарушили договореното. Ядосаният  „лихвар“ грабнал  едно дърво и  разбил главата на Сащо, като му разкъсал и ухото, а след това започнал да налага и Киро по тялото. Тогава именно се разгорещило още по голямо меле.  Компанията на Сашо  се надигнала, като и той грабнал дърво и отвърнал също с ответен в главата на Тони. Всички пострадали са транспортирани от свои приятели и близки до санданската болница.

Първоначално за инцидента е сигнализирано около 1 часа на тел.112 за отвлечен мъж в посока санданското село Лиляново, както и  че има престрелка в Мелник с двама  пострадали. Докато екипът медици от ФСМП-Сандански се приготвяли да тръгнат за неточно подадения сигнал, а пред спешното с порезна рана на главата и разкъсани дрехи  е докаран с личен автомобил 29-годишният Антон Латинов от Мелник с прякор Тони Гърчето. Минути след това са транспортирани от приятели  37-годишният благоевградчанин Александър Николов, известен като Сашо Апаша, и Кирил Найденов, на 26 години. Всички са с контузии по главите и телата.

След гонка с полицията са заловени Тони и брат му. Облян в кръв 29-годишният мелничанин е докаран в спешното.

Медиците са обработили раните, пострадалите са приведени за консултация с невролог и хирург. След скенер и рентгенови снимки главата на Гърчето е зашита от дежурен хирург.

Два патрула с полицейски екипи бяха плътно до пострадалите мъже, за да осуетят настръхналата вражда помежду им да не пламне отново.

Повече от 20 приятели на пострадалите от Петричко се изсипаха пред спешното, но до конфликт не се стигна.

Пострадалите са отказали настаняване в болница и са отведени за разпит. Голяма част от тях са добре известни както на крими контингента,така и на полицията.Част тях  са дилъри на наркотични вещества като хероин и амфетамини.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене