ХОРОСКОП ЗА 9 АПРИЛ

ОВЕН
Родените под Овен се проявяват по два начина днес. Едните от вас дават воля на честолюбието си, докато у други е нараснало безпокойството за пари. И в двата случая е необходимо да бъдете внимателни в контактите с околните. Това има особено значение в службата и задълженията ви.

ТЕЛЕЦ
Успешно развитие на личните дела, финансовите отношения и срещите ще имате в събота. Мнозина от знака ще бъдат възпрепятствани по лични причини да осъществят една част от деловия си план за деня, но това няма да се окаже пагубно за вас. Имате доста благоприятни възможности за служебна изява.

БЛИЗНАЦИ
В събота Близнаците имат много добри шансове за реализация и при повечето от вас те ще се осъществят. Едновременно с това денят е много силен за финансова дейност. Днес трябва да бъдете изключително внимателни към нови запознанства с хора, към които проявявате емоционален афинитет.

РАК
Събота дава много добри възможности да направите крачка напред по пътя на финансовата си стабилност. При почти всички представители на Рак тя е свързана с вашата професия, а реализацията днес е напълно постижима. Успешни контакти ще имате и за някои от вас те ще изобилстват от новости.

ЛЪВ
Временни притеснения за пари личат у Лъвовете в събота. Денят ви изправя пред домашни и професионални трудности, но това не е трайна характеристика. Търговските работници и онези, които оперират с документация или пари, трябва много да внимават да не допуснат грешки или да бъдат измамени.

ДЕВА
В събота ви предстоят доста проблеми за разрешаване и някои от вас сега се чувстват потиснати. Но, от друга страна, тази тежест създава и радост, защото говори за ангажименти, по които ви предстои да работите в бъдеще. Денят не е добър за срещи или за разговори от делово значение.

ВЕЗНИ
Повечето от вас са претоварени във физически и психически смисъл и днес без видима за другите причина вие ще се откажете от активни действия. Продължавайте деловия си живот в обичайния темп, за да не се случи в скоро време сегашната ви позиция да стане неизгодна за самите вас.

СКОРПИОН
Събота ще бъде тежка за вас, възникват трудности от различен характер. Също така контактите ви ще бъдат безуспешни. Професионалният ден ще протече при нормални условия, а при някои е възможно малко по-голямо натоварване. Не бива да уреждате преговори или да подписвате договори – възможна е измама.

СТРЕЛЕЦ
Успешен работен ден, за някои свързан с командировка. Сега ще ви бъдат предложени операции от финансов характер, за да се възползват от вашата активност и връзки. Нови ангажименти ще имат някои на работното си място. Ярка семейна хармония, домашно благополучие. Някои от вас за затормозени на тема пари, необходимата им сума ще им бъде дадена на заем от роднина.

КОЗИРОГ
Събота не е лека за вас по няколко причини, като между тях е здравословната. Ако установите още сутринта неразположение, по-добре се откажете от каквато и да било дейност за деня. Потърсете лекарска помощ, в противен случай нещата ще се усложнят. Работното време ще премине в условията на затормозяване и мнозина ще бъдат неправилно упрекнати от свои колеги.

ВОДОЛЕЙ
От голяма важност за вас е разрешаването на два проблема, на които сега вие давате особено предимство, става дума за професионалната сфера. Макар че притесненията ви относно работата сега са засилени, не бива да се тревожите за нея, тъй като всички възникнали неприятности ще се разрешат по най-добрия начин. Не давайте воля на гнева си, вредите на себе си.

РИБИ
Днес вие сте много активни и едва ли ще има проблем, с който да се заловите и да не го разрешите. Предварително трябва да бъдете готови във всичките си действия за самостоятелна работа. Ще имате предимство в службата си за нови ангажименти, свързани с извънредни плащания. Парите са водещи за повечето от вас, някои няма да могат да се справят със задълженията си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене