Младежи от клуб “Младежта е толерантност” ще раздават цветя на дамите в Деня на жената

 цветя

Ръчно изработени букетчета от рози и пожелания ще получат дамите на Международния ден на жената от доброволчески клуб ,,Младежта е толерантност’’ –Благоевград към Център “Амалипе”. От 12.00 ч на 8.03.2014 г. в централната част на града младежите ще поздравят представителките на нежния пол по случай Международния ден на жената с много цветя, пожелания и усмивки. Акцията ще протече под  мотото ,,Бъди щастлива жена, бъди толерантна!

 Целта на акцията е да се отдаде внимание и уважение на жената, която безспорно заема значима роля в живота, за да се почувства специална. Младежите с акцията приканват и към повече толерантност и разбирателство.

Младежкият доброволчески клуб-Благоевград към Център “Амалипе” е създаден по проект“Младежта е толерантност” По проекта  активно работят доброволчески клубове във Велико Търново, Шумен, Бургас, Пловдив, Враца и Благоевград. Тяхната цел е борбата с расизма, ксенофобията и анти-ромските настроения, основани на традиционни и нови стереотипи сред младите хора, насърчаване на взаимното разбирателство и толерантност.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене