Наджи Шенсой ще прави промени за мача срещу „Черно море“! Косоварят убеден, че отборът му може повече

Специалистът дори възнамерява да не вземе някои играчи в групата срещу „моряците“

Мачът ще се играе от 17.15 утре и е от особено значение за благоевградчани, които ще търсят поне точка, която да им помогне в борбата за избягване на евентуален бараж с втория в „Б“ група. Тайна надежда в щаба на „орлетата“ има отборът от морската ни столица да не погледне много сериозно на двубоя, който де факто няма значение за тях и на практика те доиграват сезона.

За тази среща специалистът възнамерява да постави Янко Сандански в резервите, но няма да може да разчита на Тони Костадинов, който изтърпява наказание от 2 мача. Евентуално влизане на Еднилсон Бергонси в игра също е нулево, тъй като играчът е доста назад с подготовката си заради получена контузия и старши треньорът обяви, че няма да разчита на него до финала на шампионата.

Наджи Шенсой не скри статистиката на своя отбор, която показва, че ОФК „Пирин“ е първият отбор в елита, който отбелязва 2 попадения на чужд терен в един мач, но не взема нито една точка. Според него това се дължи не толкова на класата на съперниците, а на индивидуални грешки в редиците на неговите състезатели. „Допуснахме криминални индивидуални грешки, които се наказват. В мача има моменти, когато просто не трябва да се греши, като те определят крайния изход. Заради това ще има и промени в състава.

От играчите искам поне 70 минути да покажат това, което могат. Концентрация и работа. Това са същите футболисти, които взехме 12 точки от 6 мача през есента. Значи могат и ще го покажат“, категоричен бе Шенсой.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене