Топ ПРЕСА TV: На гости у дома

IMG_3580

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/top-presa-tv-na-gosti-u-doma/“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

„Уморително, но приятно е да се завърнеш след дълго отсъствие в родния край!”

Това сподели Борис Анзов – нашият кореспондент в Москва.

От 1993 г. Борис Анзов живее и работи в руската столица.  Обича родния град и живо се интересува от всичко, случващо се в родния край. За наша радост, най-напред пристигна в офиса на Топ Преса, за да се види с колеги и да сподели за всичко интересно, случващо се около него.

Докато е на кратка ваканция у дома, Анзов е в режим на непрекъсната совалка – приятели, срещи, градове, гостувания.

Да сподели приятно преживяване от среща със стари приятели заедно с нас – редакционната колегия на Топ Преса, настоятелно пожела колегата Борис Анзов. А приятелите са невероятното семейство Иван и Снежана Битолови, стопани на популярната механа „Ивас“ в  с. Елешница. Неуморните механджии нагледно ни показаха как, въпреки тежкото икономическо време, семейният бизнес може да просперира.

Невероятните вкусотии на Снежана, приготвени от екологично чисти продукти, отгледани в личното стопанство и музикалният дует на двамата мъже от семейството – баща и син – Иван и Асен, вече привличат все повече и повече гости на механа „Ивас“.

Владеейки отличен английски език, Асен вече успява така да менажира заведението, че идвайки в Банско, все повече „прескачат и до Елешница, за да вкусят нещо по-различно”.

За да е пълно шоуто, във вечерта на нашето гостуване, дуетът бе подпомогнат  инструментално и вокално от Васил Еличин, Васил Неделчев, Красимир Проев, Цветан Липев, Иван Бельов, Мария Анзова (майка на колегата Анзов) и Dj Muncho.

Като радетели и пазители на българския фолклор, музиканти и гости редяха песен след песен. Колегата Борис Анзов не се стърпя и грабна завидно хубавия си апарат с желание да запише максимално повече от позабравените песни в специфично изпълнение.

Нека този клип бъде поздрав за всички българи в чужбина с надежда да стопля за малко сърцата им с късче атмосфера от България.

„Аз зная какво е, когато българин в чужбина чуе и види нещо хубаво, оригинално и българско. Нека този клип от незабравимата ми вечер е поздрав за всички наши сънародници извън България!”

IMG_3508

IMG_3603

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене