Преглед на местния печат

„Вяра“

Екшън! Aдриан Мицов заби челно 350 куб. кросов мотор в пежо при катастрофа в Дупница, очевидци: Караше много бързо, а няма нужната категория, подгони го патрулка

Истински екшън си спретнаха полиция и младежи при катастрофа в Дупница. Двама са пострадали при челен сблъсък на лек автомобил и мотор по улица „Венелин”, по думите на очвидци, подгонила ги е и патрулка. Пострадали са 20-годишният пътник Maрио Teнишев и мотористът Aдриан Ивов Мицов, на 21 г.

 

16-годишен гълтач на монети ошашави лекарите в Благоевград, тялото му изхвърлило 60 ст., но левчето останало

Лекарите в Благоевград изкараха страховито дежурство. Медиците останаха, меко казано, в шок от странните случаи, на които попаднаха – гълтач на монети и шуртене на кръв от нос, което не може да бъде овладяно по никакъв начин.

 

Васил Христов от Кюстендил блажи с агнешки бут от великденските бонуси, взима мизерните 160 лв. пенсия

Пенсионерът Васил Христов от Кюстендил, който едва свързва двата края с мизерните 160 лв. пенсия, няма търпение да вземе великденския бонус от правителството, за да си позволи агнешки бут. Васил 45 години е бъхтил като стругар, а парите, които получава, са смешни на фона на поскъпналия живот. „Разбирате ли, че съм работил 45 години като стругар, пенсионирах се по времето, когано премиер беше Иван Костов, тогава той ми даде пенсия едва 80 лева, добре че после ги вдигнаха двойно”, възмутен е кюстендилецът.

 

Зловещо! Мистериозна смърт покоси Стефан Панайотов край Сандански, роднини: Не се прибра вкъщи, през живота си не е пил лекарства

Труп на мъж между санданските села Спатово и Склаве вдигна на крак екипи на Спешен център и полицията в Сандански. Мунувачи останаха в шок от зловещата находка. Трупът е намерен около 08,00 ч. вчера сутрин от случайни минувачи, които незабавно подали сигнал на тел. 112. След незабавно проведените процесуално-следствени действия от криминалистите е установено, че няма данни за извършено престъпление, тъй като по безжизненото тяло не са открити следи от насилие.

 

Британецът Жанвеер Сандху живее втори живот след среща с 3 вълка в Банско, разкри: Ядох сняг и бягах бос в студа, местните ми казаха, че 98% от хората в моята ситуация не оцеляват

Британецът Жанвеер Сандху, който оцеля по чудо в Банско след среща с 3 вълка, замина да долекува раните в родината си. В момента той е в болница в Челмсфорд, Есекс, където продължава лечението на краката му. Според историята на чужденца на втория ден от почивката си в пиринския курорт, където Жавлеер отседнал със свой приятел, той се отклонил от обработените писти, след което си ударил главата в дърво и се изгубил. 30-годишният британец разказва, че прекарал нощта навън в страшен студ, а ужасът му започнал, когато го наобиколили три вълка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене