Откровена наглост и некадърност! Директор на училище се оплаква от Цветан Цветанов, а самия той спъва проект, от който чака обещани пари!

Все още няма резултат от поетия ангажимент на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за осигуряване на средства за ремонт и саниране на двете училища в гърменските села Горно Дряново и Хвостяне. Учители и родители настоятелно питат дали ще бъде осигурено финансирането, за да може децата от двете села да учат в по-нормални условия, пише сайта ИНФОМРЕЖА .

„Децата, които се обучават в ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ в гърменското село Горно Дряново, са най-онеправданите в целия Гоцеделчвски регион, ако не и в областта. Учат в най-голямата съборетина, наречена училище. Правим всяка година някакви мижави ремонти с джобни пари”, коментира директорът Азим Мутишев. Топ Преса се впрегна по тази видимо болна тема и реши да попита, защо поетото обещание не е изпълнено. Оказа се че вината си е изцяло в този който се жалва, оправдява и излишно набедява хората. Човек на Топ Преса се обърна към РИО – Благоевград и ГЕРБ в областта за да държи сметка, защо обещаното не се е случило и получи шокиращата информация че директорът Азим Мутишев и неговия колега от Хвостяне постъпват непочтено и некорекстно. “ Какво финансиране иска при положение че не е предсотавил нито готов завършен проект, какъвто обеща да направи нито одобрена  и съгласувана Количествено – стойностна сметка…“ коментират за Топ Преса от ГЕРБ – Благоевград. Държавата не е „чувал с пари“ от койт овсеки може да си взема, по своя преценка колкото му трябват.  От РИО – Благоевград са категорични, че директорът просто е избързал с „това да се оплаче“ за нещо което няма как да се случи без той да си свърши работата. Не му било правило чест и било редно да се извини, при положение че той е назначен не само да управлява но и да решава проблемите на ведомството. Те също така са шокирани и от поведението на медията, която е побързала да компрометира известният български политик и партията която представлява без да поискат становището на всички компетентни фактори в случая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене