Галерия: Гимназистката Магдалена Младенова, дъщеря на собственик на фирма за дограма, с подарък нова кола и заря за навършване на пълнолетие

Неврокопчанката Магдалена Младенова, ученичка в ПМГ „Яне Сандански”, навърши пълнолетие на най-смешния ден в годината – 1 април. За нея обаче празникът и подаръците изобщо не се оказаха лъжовни, защото тържеството й започна в известно гоцеделчевско заведение с куп приятели, торта и шеги, а с настъпването на нощта  небето бе озарено от празнична заря, след което последва най-голямата изненада за Магдалена – родителите й подариха опакована с панделка чисто нова бяла кола, марка „Фолксваген“. Когато получи малка червена кутийка и я отвори, щастливата рожденичка направо   полудя от радост, защото вътре бяха ключовете от колата и тя се досети какво следва. Магдалена буквало разцелува колата, за която призна, че е мечтала от години. Накрая купонът се пренесе в дискотека, където празнуващите посрещнаха утрото.

Едно от първите неща, които Магдалена направи след празника, бе да благодари на многобройните си приятели и на родителите си на личната си страница във Фейсбук: „Аз съм най-богатият човек на Земята, защото имам вас – най-добрите родители, сестра и приятели!”, е написала рожденичката. Баща й е собственик на фирма за производство на дограма.



Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене