ХОРОСКОП ЗА 6 МАРТ

зодии

ОВЕН
Четвъртък е много благоприятен за Овните и дори за някои от вас създава неподозирани възможности, които надхвърлят очакванията. Мнозина ще направят полезно откритие или ще стигнат до важни изводи, което ще се яви като начало за промяна на плановете. В службата – стабилизация.

ТЕЛЕЦ
Трудно ще постигнете желания успех, ако не държите езика зад зъбите си. Ваш колега ще посети дома ви, този човек е зложелател и ако има повече информация за плановете ви, няма да му бъде трудно да ви навреди. В службата ще ви бъде трудно днес. Не говорете за намеренията си.

БЛИЗНАЦИ
За вас четвъртък е много интересен ден и не толкова с реалните събития, които ще се случат днес, колкото с онези невидими процеси и събития, които ние наричаме съдба и предопределение. Днес вие ще се чувствате доста самотни, където и да се намирате. Плановете са незначителни и ще пропаднат.

РАК
Четвъртък е привлекателен ден заради вътрешното усещане у вас за пълнота и радост, които се доближават до категорията щастие. Съдбата ви предоставя професионални възможности, които ще станат реалност благодарение на неочаквана промяна, която ще се осъществи от влиятелно лице.

ЛЪВ
Денят е решителен за Лъвовете и думата успех е единствената, която може да даде пълна и точна характеристика на този ден. На професионално ниво сте непоклатими поради вещината, с която действате. Домът ви е в изключителна светлина. Имате зложелатели, но те са безсилни сега.

ДЕВА
Днес ще имате много добри контакти и огромна възможност за реализиране на намеренията в бизнеса, професията, дома, договорите и сделките. В службата денят ви ще протече без никаква трудност, но е необходимо да се съобразите с някои изисквания, които ще ви бъдат наложени.

ВЕЗНИ
Четвъртък започва с голямо натоварване за повечето Везни. Чувствате се самотни и изоставени, тази самота отеква с голяма сила у вас и ще изостря съзнанието ви. Ангажираните с бизнес ще пожънат успехи във финансите, договорирането с бизнес партньорите и клиентите.

СКОРПИОН
Този четвъртък е твърде добър за Скорпионите, като създава позитивно условия за реализация в различни направления от деловата сфера или на лично ниво. Шансът ви е особено изразителен за парични придобивки и всякакъв вид дейност, свързана с финанси. Ще вземете важни решения.

СТРЕЛЕЦ
Днес късметът ви съпътства във всичко, с което ще се заемете. Може да има голям успех при активни действия и достатъчна мобилизация. Стрелци, за вас е характерна печалбата и повишените финансови възможности. Успешно ще решите въпроси, отнасящи се до имоти и наследство.

КОЗИРОГ
В този ден Козирозите са твърди и непоклатими по своята позиция. Четвъртък се свързва с обновяване, което ще постигнете благодарение на личните си усилия, създавайки възможности за промяна на някои условия, които са спъвали частично прогресивното ви движение напред.

ВОДОЛЕЙ
В делово отношение четвъртък е много добър ден. Мнозина ще решат днес важен проблем, свързан с жилище. Успешно развитие можете да очаквате в служебните си дела и нова възможност за личната ви реализация чрез подкрепата на влиятелни хора. Не е изключено повишение в длъжността.

РИБИ
Несъществени са проектите ви за четвъртък и много скоро през деня те ще отпаднат. Днес най-големият ви шанс се свързва с работата и вашите делови действия. Хубав ден за сключване на сделки, търговците да внимават с бизнес партньорите си, възможни са измами от тяхна страна.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене