Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Общинският съветник Елка Тодорова продаде култовия ресторант „Паничище” в центъра на Сапарева баня, дупнишкият бизнесмен Станислав Скендерски брои 400 000 лв. чрез кредит

Общинският съветник от Сапарева баня, председател на местната кооперация, Елка Тодорова продаде култовия ресторант „Паничище” (бившия „Шекер”), който се намира на пъпа в курортния град точно срещу градската баня. Новият собственик е Станислав Скендерски. Той е известен с това, че стопанисва част от дискотеките и кафенета в Дупница.

Служители в луксозния хотел „Езерец” в Благоевград разкриха: 35-годишна измамница, представя се за служител на „Актавис”, разпуска в скъпи хотели и бяга, без да си плати

35-годишна измамница спи в луксозни хотели в Благоевград и бяга, без да си плаща сметките. Виолета Стойчева Петрова от Благоевград отсяда за няколко дни и след това изчезва, без да си плати, разкриха служители в луксозния  хотел „Езерец” в Благоевград.

Дамата се настанила в модерния хотел на 1 март, когато бил почивен ден, и се възползвала от комфорта му четири дни. Представила се за служителка в дупнишката фирма „Актавис“.

ТЕЦ „Бобов дол” изхвърля 4 пъти над нормите сажди и пепел в района на Големо село

За значително запрашаване в района на ТЕЦ „Бобов дол“ сигнализираха тези дни жители на региона. Кметът на Големо село Васил Васев също се обади в редакцията на в. „Вяра”, за да информира за поредното замърсяване. Според него нормата на запрашаване от сухото езеро многократно надвишава допустимото и смрадта влиза в селото.

Висока оценка от изпита пред ВСС изстреля Николета Карамфилова в Кюстендилския административен съд

Съдията от районния съд в Кюстендил Николета Карамфилова печели конкурса за място в административния съд, съобщи председателят на структурата Галина Стойчева.

ГЕРБ – Перник номинираха зам. ОбС шефа Пламен Борисов, Tомислав Дончев и Моника Панайотова за евродепутати

Зам.-председателят на ОбС – Перник, Пламен Борисов, Томислав Дончев и Моника Панайотова са номинациите за евродепутати на пернишката общинска организация на ГЕРБ. Събранието се проведе в зала „Понорама“ в града под ръководството на председателката на общинската организация д-р Вяра Церовска.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене