Топ ПРЕСА TV: Цялата областна администрация бе днес в Гоце Делчев

IMG_4067

[button class=“btn_bigred“ url=“http://tv.toppresa.com/top-presa-tv-tsyalata-oblastna-administratsiya-be-dnes-v-gotse-delchev/“ text=“ВИДЕО РЕПОРТАЖА ВИЖТЕ ТУК“]

Да се решават проблемите между бизнеса и областната администрация в максимално кратък срок бе целта на днешната среща на Областна администрация Благоевград със Сдружението на предприемачите от гоцеделчевско.
90% от областна администрация Благоевград и 99% от местните управи на общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, се срещнаха днес на делова среща в Гоце Делчев.
Да се скъси дистанцията между областна администрация и централната власт за максимално бързо разрешаване на бюрократични проблеми с бизнеса е целта на срещата, каза зам.-областният управител на Пиринско Костадин Дурчов.
Да се ускори разрешението на въпроса за трудова заетост на непълнолетни младежи, малки строителни фирми да могат да поемат по-значителни обществени поръчки с разрешение за работа на две или три смени, с цел спазване на срокове, са част от въпросите, които бизнесмените от неврокопско отправиха към Областната администрация.
Какво очакват от тази среща сподели председателят на Сдружението на предприемачите от гоцеделчевски регион Бертрам Ролман.
Времето за тази среща е избрано умишлено сега, преди началото на туристическия сезон, за да се вземат решения по нетърпящи отлагане въпроси, обясниха от областната управа.
От пълно безхаберие на посолствата в чужбина се оплакаха предприемачите. Често пъти български предприемачи се сблъскват със шокиращо безразличие към поискана помощ от посолството, като ги изоставят без никаква правна защита, оплакаха се предприемачи от неврокопско.
Областната администрация да предприеме действия пред правителството за ускорено въвеждане на електронно правителство, настояваха днес бизнесмените на срещата в Гоце Делчев.

IMG_4066

IMG_4063

IMG_4062

IMG_4061

IMG_4060

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене