ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ

ОВЕН
Въпреки лошите ви предчувствия за сряда във връзка с пари денят е благоприятен и вие ще се успокоите с разрешаването на финансов проблем. Овните са много пробивни днес и вероятността от справяне с всякакви задачи е налице при вас. Особено действени и в добра кондиция, ще се нагърбите с много работа и ще бъдете доволни от резултатите.

ТЕЛЕЦ
В сряда Телците няма да се чувстват много добре и това е от преумора, отегчение и лични проблеми. Излишно натоварвате психиката си, тъй като сте склонни да преувеличавате проблемите си. Те съвсем не са така неразрешими и един реалистичен поглед, изчистен от емоции, ще ви помогне да се уверите в това.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е труден ден за родените под Близнаци. Доста натоварени сте с работа, а и недобре ще се чувствате здравословно. Има и други проблеми, които ви тормозят, и те са свързани с неизяснени домашни взаимоотношения.

РАК
Въпреки всички добри показатели за този ден Раците са потиснати и обременени. Някои имат притеснения за децата си, други страдат от липсата на контакт с приятели. Що се отнася до приятелите, мистифицирате проблема и ако се насилите, може да извършите първа крачка в тази връзка.

ЛЪВ
Един доста приятен ден е сряда за Лъвовете. Няма да имате проблеми при ангажименти, свързани с администрациите или срещите си. Възможни са евентуални съюзи, но трябва прецизно да преценявате личното си участие и печалбите. При някои от вас са възможни професионални проблеми.

ДЕВА
Вашият ден сряда би могъл да бъде полезен само при наличието на активност. Тя ще бъде истинският трамплин за придобивки. На това може да се надявате само във връзка с личния си късмет. Известни възможности имат някои от родените под Дева за реализиране на любовните си стремежи.

ВЕЗНИ
Денят е един от обикновените, който не предвещава някакви успехи или нещо много неприятно, но няма да бъде зле, ако обърнете по-голямо внимание на срещите си днес. Имате добър късмет, но не по отношение на хазартни действия или някакъв вид печалба. Той касае вашето бъдеще.

СКОРПИОН
Труден ден, който не предвещава нищо добро, защото предпочитате да се държите неучтиво към околните. Това ще създаде проблеми в службата на някои от вас, но в крайна сметка статутът ви ще бъде реабилитиран поради респекта, който упражнявате. Домашната атмосфера е добра, но самите вие може да станете причина за известни разногласия. Бъдете внимателни.

СТРЕЛЕЦ
Един от най-добрите дни за контакти през тази седмица е сряда. Бъдете активни и не допускайте закъснение или разминаване. Това може да бъде вашата успешна крачка за бъдещи действия. Не се отклонявайте от посока на любовните си стремежи, защото сега освен опозиционно никакво друго няма да бъде държанието ви. Не се опитвайте да спекулирате днес, ще бъдете разкрити.

КОЗИРОГ
Козирозите са доста нервни днес поради предстояща работа. Виждате много проблеми, които обаче не трябва да ви спират предварително. Независимо от каква област са, ще ги решите без никакви притеснения. Но ако не сте драстични, вероятността за успех и постигане на разбирателство е стопроцентова. Ще имате възможност за разговор с шефа си за вопишаване на заплащането.

ВОДОЛЕЙ
Чудесен ден, през който няма да ви липсват никакви положитени възможности. Независимо дали става въпрос за бизнеса или службата, ще бъдете на високо ниво. Известни противоречия са възможни на работното ви място, но те отминават бързо и почти без спомен. Проблеми са възможни в семейството, но личното ви отношение може да ги регулира.

РИБИ
В сряда Рибите са разделени на няколко позиции – едни от вас ще имат успех чрез подкрепата на жени. Другите могат да се надяват на абсолютен късмет, а трета категория от вас просто не трябва да се притесняват от нищо. Един положителен работен ден, през който трябва да държите на възможностите и сигурността, които имате. Професионално удовлетворение. Днес няма да ви липсва любовен успеx.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене